Carrefour România își extinde partneritaul cu Glovo pentru 19 din magazinele sale situate în nouă orașe din țară

Carrefour România anunță că începând cu luna august și-a extins serviciile de vânzare online și de livrare a produselor în noi orașe din țară prin intermediul companiei Glovo în mai multe magazine ale sale din: București, Baia Mare, Brăila, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.
Ion Dobreanu - joi, 07 sept. 2023, 19:11
Carrefour România își extinde partneritaul cu Glovo pentru 19 din magazinele sale situate în nouă orașe din țară

Astfel, 19 noi magazine Carrefour în format Market vor beneficia de serviciul de livrare la domiciliu, datorită extinderii parteneriatului cu Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate de produse. Inițiativa face parte dintr-o serie amplă de acțiuni aliniate cu viziunea omnichannel a companiei, prin care își propune să îi întâmpine pe clienți cu cele mai variate oferte, în orice mod ar alege să cumpere.

Utilizatorii Glovo se pot bucura de o gamă extinsă de produse Carrefour în aplicație, care cuprinde peste 8.500 de produse alimentare și non-alimentare (în funcție de magazinul ales), din 22 de categorii, precum legume și fructe proaspete de sezon, produse românești, mărci proprii, produse de băcănie, vinuri din programul Deschidem Vinul Românesc și alte tipuri de băuturi, produse cosmetice și de îngrijire, produse de curățenie sau hrană și produse pentru animalele de companie. Serviciul este disponibil la nivel național în 29 de orașe, iar consumatorii se vor putea bucura de produsele favorite din Carrefour la aceleași prețuri ca în magazin.

Din secțiunea Supermarket a aplicației Glovo, clienții pot selecta produsele dorite de la magazinul Carrefour din proximitatea lor, iar Glovo le va livra la adresa indicată în mai puțin de 60 de minute. Totalul magazinelor Carrefour listate în aplicație atinge 64 de unități la nivel național, dintre care 44 Hipermarketuri, 19 Supermarketuri și 1 Supeco.

„Ne folosim de avantajele tehnologiei pentru a oferi experiențe cât mai eficiente și plăcute clienților noștri și pentru a-i ajuta să economisească timp pentru sesiunile de cumpărături. Extinderea colaborării cu Glovo, pe lângă parteneriatul strategic deja existent cu Bringo, reprezintă o nouă cale de acces către soluții rapide, personalizate și ușoare pentru clienți, având totodată o contribuție importantă la amprenta noastră digitală. Pe viitor, ne propunem să integrăm serviciul de livrare rapidă în și mai multe magazine din țară și să accelerăm timpii de livrare”, a declarat Bogdan Moise, E-commerce Manager Carrefour România.

Ca urmare a succesului înregistrat prin parteneriatul cu Bringo, prima platformă românească de personal shopping de pe piață, disponibilă astăzi la nivel național în peste 37 de orașe, Carrefour își continuă angajamentul de a îmbunătăți experiența clienților la cumpărături, oferind multiple posibilități de cumpărare în mediul online. Carrefour este cel mai mare partener din portofoliul de clienți Bringo, punând la dispoziția consumatorilor cea mai mare gamă de produse, peste 50.000, cu precădere alimentare, activând în aplicație cu toate Hipermarketurile, precum și cu o parte din magazinele rețelelor Market, Express și Supeco.

Cele 19 supermarketuri noi integrate în Glovo sunt situate în nouă mari orașe din țară, la adresele:
● București:
• Bd. Barbu Văcărescu, nr. 154-158;
• Str. Brașov nr. 23 A;
• Str. Nicolae Caramfil, nr. 71-73;
• Aleea Barajul Dunării, nr. 3;
• Bd. Iuliu Maniu, nr. 78-80;
• Promenada Shopping Center, București, Calea Floreasca, 246B, Sector 1.
● Baia Mare:
• Aleea Mărăști, nr. 4;
• Str. George Coșbuc, nr. 18;
● Brăila:
• Str. 1 Decembrie 1918, nr. 58,
● Iași:
• Bd.Tudor Vladimirescu fn, Complex comercial Iulius Mall;
• Șos. Bucium, nr. 17;
• Str. Sălciilor, nr. 8
● Oradea:
• Str. Republicii, nr. 30;
• Str. Piața Cetății, nr. 1
● Ploiești:
• Bd. Libertății, nr. 4, Ploiești
● Sibiu:
• Bd. Victoriei, nr. 42.
● Târgu Mureș:
• Str. Voinicenilor, nr. 52, Târgu Mureș;
• Bd. 1848, nr. 46A, Târgu Mureș.
● Timișoara:
• Bd. Liviu Rebreanu, nr. 145-147.

Te-ar mai putea interesa și
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Ciolacu: Statul român trebuie să aibă o aeronavă pentru delegaţiile guvernamentale, pentru sportivi, pentru preşedinte
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că dacă statul român ar fi avut o aeronavă proprie, acum nu ar mai fi apărut discuţii despre deplasările externe ale preşedintelui Klaus......
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Internetul cu tot mai puțini oameni. Jumătate din trafic a fost generat de roboți, în 2023
Aproape jumătate (49,6%) din tot traficul de internet de anul trecut a fost generat de roboți, cu 2% mai mult față de ...
Serviciile secrete americane consideră probabilă varianta ca Putin să nu fi ordonat uciderea lui Navalnîi – WSJ
Serviciile secrete americane consideră probabilă varianta ca Putin să nu fi ordonat uciderea lui Navalnîi – WSJ
Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus Vladimir Putin nu a ordonat probabil uciderea politicianului ...
ANM: Seceta pedologică se menține pe suprafețe întinse din Moldova, Dobrogea şi Oltenia
ANM: Seceta pedologică se menține pe suprafețe întinse din Moldova, Dobrogea şi Oltenia
Secetă pedologică moderată şi puternică se înregistrează în cultura grâului de toamnă pe suprafeţe extinse din ...