Cartuşul de cerneală pe care îl găseşti la uşă înainte să se golească cel din imprimantă

Cererea de echipamente de imprimare acasă a crescut în cei aproape doi ani de pandemie COVID-19. Este efectul direct al faptului că, luni la rând, munca și școala s-au mutat la domiciliu și mulți și-au dat seama că au nevoie de o imprimantă pentru a-și îndeplini sarcinile. O dovedesc vânzările de imprimante HP ce pot fi folosite acasă: mai mari cu 12% din februarie 2020, în întreaga lume, conform datelor GFK.
Ion Dobreanu - mar, 21 sept. 2021, 05:03
Cartuşul de cerneală pe care îl găseşti la uşă înainte să se golească cel din imprimantă

O imprimantă ușurează cu siguranță munca și școala acasă, dar vine și cu grija achiziționării din timp a cartușelor, sarcină care în marile corporații revine departamentului IT. Folosind dispozitivul acasă, cartușul se poate goli chiar în momentul în care documentul e doar pe jumătate imprimat. Fără o rezervă la îndemână, imprimarea e blocată și nu ține cont de nevoia urgentă a utilizatorului.

Cum să nu rămâi niciodată fără cerneală în imprimantă

HP are o soluție de imprimare inteligentă și accesibilă. Serviciul de abonament Instant Ink, lansat în România în primăvară, detectează când cerneala originală este pe terminate și livrează automat cartușe noi direct la adresa utilizatorului, înainte să rămână fără rezerve.

Abonamentul Instant Ink a fost gândit pentru consumatorii casnici, pentru cei care continuă să muncească de acasă, dar și pentru micii antreprenori. Adică acei oameni care au nevoie de o imprimantă, dar care nu beneficiază de serviciile unui departament IT. Cu Instant Ink își pot optimiza acum costurile și nici nu mai au grija achiziționării cartușelor de cerneală. Serviciul există în 36 de țări, a depășit până acum 9 milioane de abonați și confirmă tendința generală de creștere a cererii pentru servicii pe bază de abonament, în ultimii ani. Consumatorii preferă acest tip de servicii pentru că sunt ușor de folosit și nici nu le consumă din timpul liber.

Ideal pentru imprimarea fotografiilor, economii de până la 70%

Clienții pot alege unul dintre abonamentele lunare, plătind un preț fix în funcție de numărul de pagini imprimate. Planurile încep de la mai puțin de 5 lei pentru 15 pagini imprimate pe lună și, în funcție de numărul de pagini incluse în abonament, pot ajunge la 123 de lei pentru 700 de pagini imprimate într-o lună. Abonamentul presupune că primești gratuit cartușele de cerneală direct la ușă atunci când cerneala din imprimantă este pe terminate, iar livrarea este inclusă, nu mai există alte costuri suplimentare. Cartuşele de cerneală primite sunt speciale, fiind compatibile doar cu HP Instant Ink.

Cum eficiența oricărui serviciu se vede atunci când calculăm banii cheltuiți, este important de menționat că abonamentul numără paginile tipărite și nu cantitatea de cerneală folosită. Indiferent dacă sunt imprimate fotografii, grafice complicate sau doar pagini text, alb-negru sau color, numărul de pagini contorizate este același. În funcție de nevoi, utilizatorii își pot schimba abonamentul – mărind sau micșorând numărul de pagini imprimate lunar – sau îl pot anula oricând fără alte costuri. Există și posibilitatea de a reporta pagini nefolosite de la o lună la alta, în limita a trei luni. Toate acestea fac ca abonamentul Instant Ink să fie rentabil, pentru că oferă economii de până la 70% din costul cu cartușele de cerneală originală HP.

În România, serviciul HP Instant Ink este momentan funcțional pentru imprimantele cu cerneală, utilizatorii care au deja o imprimantă HP cu cerneală pot verifica dacă este compatibilă Instant Ink aici, iar cei care doresc achiziționarea unei imprimante noi pentru acest serviciu găsesc produsele compatibile aici.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
12 orașe din țară vor testa în premieră un autobuz cu hidrogen. Îl aduce Solaris
12 orașe din țară vor testa în premieră un autobuz cu hidrogen. Îl aduce Solaris
Solaris Bus & Coach, lider european în producția de vehicule electrice pentru transport public, va prezenta în premieră ...
Incidenţa COVID-19 în Bucureşti – 16,42 la mia de locuitori
Incidenţa COVID-19 în Bucureşti – 16,42 la mia de locuitori
Rata de incidenţă COVID-19 calculată la 14 zile este, luni, în Bucureşti, de 16,42 cazuri la mia de locuitori, potrivit ...
Black Friday 2021: Când va demara Altex, liderul pieței electroIT, cel mai mare eveniment de shopping al anului
Black Friday 2021: Când va demara Altex, liderul pieței electroIT, cel mai mare eveniment de shopping al anului
Retailerul electroIT Altex, liderul pieței de profil, va începe campania de Black Friday în luna noiembrie și are stocuri ...