Casa Seniorilor Premium – „Acasă” pentru bunici care trăiesc demn și primesc îngrijire medicală 24 de ore din 24

O treime din seniorii României se plâng de singurătate, conform unui studiu Kantar Media. Acest lucru le afectează foarte mult sănătatea, avertizează specialiștii.
Ion Dobreanu - lun, 13 iun. 2022, 08:34
Casa Seniorilor Premium -

Ei ajung tot mai des în situația tristă în care cei dragi nu îi mai pot îngriji, zilele lor trecând în solitudine, cu teama permanentă că bolile lor se acutizează.

Centrele speciale pentru vârstnici devin astfel o soluție viabilă pentru ei.

Casa Seniorilor Premium este “acasă” pentru toți bunicii și părinții care vor să rămână activi și utili pentru familiile lor. Ei sunt monitorizați medical în permanență iar acest aspect determină din ce în ce mai mulți români să aleagă acest centru.

Un alt mare avantaj al aducerii persoanelor vârstnice la Casa Seniorilor Premium este și acela că ei uită de singurătatea atât de apăsătoare și se bucură de activități interesante, plăcute care le dau zilnic o stare de bine.

Temerile legate de sănătate nu le mai dau bătăi de cap bunicilor îngrijiți aici pentru că la Casa Seniorilor Premium ei sunt atent monitorizați de medicul geriatru aflat la centru și primesc asistență medicală zi și noapte.

Tensiunea, pulsul, temperatura și, după caz, glicemia sunt verificate în fiecare dimineață și seară sau ori de câte ori este nevoie.

Una dintre cele mai îngrijorătoare afecțiuni specifice vârstei a treia este Alzheimer. Din fericire specialiștii de la Casa Seniorilor Premium au experiență vastă și știu exact cum să aibă grijă de bunici prin activități de terapie cognitiv-comportamentală și ocupațională, benefice pentru creier.

Marele dușman al înaintării în vârstă, depresia, poate crea mari probleme așa că devine esențială consilierea psihologică.

La Casa Seniorilor Premium rezidenții primesc suport psihologic zilnic atât în ședințe individuale cât și în cadrul activităților de grup.

„Centrul nostru oferă condiții de cazare excepționale precum și asistență medicală și de îngrijire pentru persoanele vârstnice la standarde europene. Este dotat cu cabinet medical, cabinet psiholog, spațiu de kinetoterapie și masaj, saloane de socializare pentru relaxare, astfel încât ei să simtă că la noi viața merge înainte ca acasă, dar în siguranță“ declară managerul Casa Seniorilor Premium, dr. Mihaela Marinescu.

Socializarea este o altă mare nevoie a persoanelor în vârstă, lipsa interacțiunilor cu alți oameni având efecte grave asupra stării lor psihice. La Casa Seniorilor Premium asistentul social desfășoară zilnic activități de terapie ocupațională atât de grup, cât și individual. Bunicii sunt încurajați să petreacă timp de calitate împreună și le este stimulată memoria, creativitatea, atenția, îndemânarea.

Procesul de îmbătrânire aduce cu sine și multe probleme legate de mobilitate, astfel că mulți vârstnici au nevoie de kinetoterapie. La Casa Seniorilor Premium specialistul creează programe complexe care au ca rezultat faptul că beneficiarii își redobândesc forța musculară, controlul și echilibrul iar traumatismele lor sunt corectate.

Un alt factor care poate agrava serios sănătatea celor aflați la vârsta senectuții este alimentația greșită. La Casa Seniorilor Premium rezidenții primesc mâncare de calitate, dieta fiind stabilită în funcție de afecțiunile fiecăruia.

„Se împlinesc 3 ani de când iubita noastră mamă a acceptat să vină în acest așezământ minunat. Mă bucur că pentru ea acest cămin înseamnă acasă. Acolo se simte îngrijită, protejată, răsfățată. Este înconjurată de oameni minunați, care dau dovadă de multă empatie. Eu sunt liniștită că o știu în siguranță”, afirmă Maria Ardeleanu, fiica primei beneficiare a centrului.

Momentul deciziei de a-l aduce pe cel drag într-un centru specializat în îngrijirea persoanelor în vârsta nu este unul deloc ușor, familiile cântărind atent și facilitățile de cazare. Casa Seniorilor Premium oferă condiții excelente de cazare în camere dotate cu paturi și grupuri sanitare adaptate stării de sănătate a fiecărui beneficiar.

Cel mai mare centru rezidențial pentru persoanele în vârstă din sudul Capitalei are o suprafață de aproape 5000 mp2, este dispus pe 4 niveluri și are o capacitate totală de cazare de 86 de locuri.

Situat în București, sector 4, Aleea Moldoviţa nr. 5, Casa Seniorilor by Premium Wellness este locul în care bunicii se simt ca în familie, trăiesc demn și se simt în siguranță pentru că au garanția că toate nevoile lor sunt ireproșabil îndeplinite.

Ne puteți contacta pe pagina oficială de Facebook Casa Seniorilor by Premium Wellness sau la datele de contact de pe site-ul https://www.casaseniorilorpremium.ro/.

Te-ar mai putea interesa și
Referendum în Elveția pe tema celei de a 13-a pensii și a creșterii vârstei de pensionare
Referendum în Elveția pe tema celei de a 13-a pensii și a creșterii vârstei de pensionare
Elveţienii sunt chemaţi duminică la vot pentru a se pronunţa asupra a două propuneri cruciale pentru pensionari: plata celei de a 13-a pensii şi o majorare a vârstei de pensionare, informează......
UPDATED Circulație închisă pe un tronson de cale ferată lângă București. S-a rupt pantograful unui tren
UPDATED Circulație închisă pe un tronson de cale ferată lângă București. S-a rupt pantograful unui tren
Traficul feroviar pe intervalul Chiajna - Grădinari este închis la această oră, din cauza unui deranjament înregistrat ...
Fondurile de pensii private obligatorii se apropie de active de 130 de miliarde de lei
Fondurile de pensii private obligatorii se apropie de active de 130 de miliarde de lei
Fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de 128,73 miliarde lei, la finalul lunii ianuarie 2024, ...
În sfârșit, carburanții încep să se ieftinească. Cât costă azi benzina și motorina
În sfârșit, carburanții încep să se ieftinească. Cât costă azi benzina și motorina
Petrom, liderul pieței de distribuție a carbiranților, a scăzut în acest week-end prețurile la benzină și motorină, ...