1EUR = 4.7800 RON | Bucureşti 10 º

Imobiliare

Casta.ro investeşte 150.000 de euro în compania de curăţenie Cleany și lansează Casta Clean

Casta.ro, prima agenție imobiliară fără comision, lansată de antreprenorul Călin Fusu, a investit 150.000 euro în Cleany.ro, care va deveni Casta Clean. Astfel, după imobiliare, Casta continuă expansiunea serviciilor pentru casă cu serviciile de curățenie.

05 aug, 2019 | ECONOMICA.net

Serviciul Casta Clean este deja disponibil în București și Cluj, și oferă servicii de curățenie săptămânală la prețuri începând cu 100 de lei pentru un apartament cu o cameră.

„După lansarea agenției imobiliare online, am descoperit o cerere imensă de servicii de curățenie. Singurul jucător din piața de curățenie care folosește tehnologia pentru eficientizarea muncii agenților s-a dovedit a fi Cleany. După ce am testat în propriul apartament serviciile acestora, decizia de investiție a venit de la sine”, a declarat Călin Fusu, acționar al Casta.

Cele două echipe pun la cale să atace o a treia verticală - cea de design interior. Clienții vor putea beneficia de amenajări interioare profesioniste începând de la 49 de euro pe cameră, cu lista de cumpărături inclusă.

Cleany a fost fondat in 2017 de doi studenți de la Electronică: Alex Pană și Alex Nicoară, din dorința de a scăpa de gura mamei care urma să vină în vizită la ei și să vadă că nu au casa curată. 8 luni mai târziu li s-a alăturat Dan Bina, student și el la Automatică. În februarie 2018 au lansat site-ul și aplicația și de atunci au efectuat peste 2000 de curățenii în București. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO