Castrol dezvoltă noi lubrifianți pentru pentru rețeaua oficială de reprezentanțe Ford din România

Cristian Negrei - lun, 01 mart. 2021, 16:35

Compania Castrol a anunțat luni prin intermediul unui comunicat că își continuă politică de consolidare a parteneriatul pe termen lung cu Ford Motor Company în România, cele două companii lansând o gamă updatată de lubrifianți Ford-Castrol MAGNATEC. Gama, inclusiv două noi formule cu tehnologie inovatoare DUALOCK, a fost dezvoltată pentru a oferi protecție non-stop la fiecare pornire.

Disponibil exclusiv prin reprezentanțele Ford, Ford-Castrol MAGNATEC este singurul ulei de motor recomandat de Ford. Noua gamă Ford-Castrol MAGNATEC are un nou branding, cu produse de dimensiuni mai mici, având ca obiectiv creșterea conștientizării clienților Ford din România.

Bazându-se pe mai mult de 20 de ani de dezvoltare Castrol MAGNATEC, cele mai noi produse Ford-Castrol oferă molecule inteligente care protejează motoarele împotriva uzurii, lipindu-se în mod specific de suprafețe și asigurând un strat suplimentar de protecție.

Noua gamă Ford-Castrol MAGNATEC include două noi formule care conțin noua tehnologie DUALOCK Castrol. Disponibilă în formulele 0W-30 D și 5W-20 E, DUALOCK a fost conceput pentru a proteja motoarele împotriva daunelor cauzate de opririle și pornirile dese.

Până la 75% din uzura motorului survine în timpul încălzirii, iar cu numărul tot mai mare de mașini pe șosea, șoferii de astăzi pot opri și porni motorul de până la 18.000 de ori pe an. Noile molecule Castrol MAGNATEC DUALOCK aderă pe componentele critice ale motorului și între ele, formând un câmp de protecție rezistent, care reduce în mod considerabil, cu până la 50%, atât uzura provocată de încălzire, cât și cea provocată de porniri-opriri.

Toți lubrifianții Castrol MAGNATEC din Europa sunt certificați ca fiind neutri din punctul de vedere al emisiilor de carbon, de către BS PAS2060.

Lubrifianții Castrol au fost furnizați pentru prima dată companiei Ford în 1914, iar parteneriatul de pionierat a subliniat o serie de și realizări tehnologice și în domeniul sporturilor cu motor, de la victoria incontestabilă la Campionatul Mondial de Raliuri din 1979, la fiabilitatea continuă a motorului Ecoboost de 1,0 litri, care a câștigat prestigiosul premiu „Motorul internațional al anului” pentru 2 ani consecutiv.

Parteneriate cu producătorii de vehicule

Castrol este un partener de încredere pentru mulți dintre principalii producători auto din lume pentru a alimenta din fabrică noile autovehicule și pentru a sprijini aceste autovehicule după ce ajung pe piața de post-vânzare. Peste o treime din noile autovehicule vândute în Europa în ultimul deceniu au utilizat lubrifianți Castrol la prima umplere (38%; Date LMC Automotive, perioada 2010-2019). În plus, doi din trei producători auto importanți aleg lichidele de transmisie Castrol, pentru a umple autovehiculele lor din fabrică (Date interne Castrol).

Castrol inovează continuu în strânsă colaborare cu o gamă de parteneri producători auto, precum și Ford, pentru dezvoltarea de fluide care satisfac cerințele tot mai exigente ale industriei auto.

Despre Castrol

Castrol face parte din BP Group și servește clienți și consumatori din sectoarele auto, industrial, maritim și energetic din peste 120 de țări. Produsele noastre de marcă sunt recunoscute la nivel global pentru inovație și performanță superioară, datorită angajamentului nostru privind calitatea premium și tehnologia de vârf.

Te-ar mai putea interesa și
Campania de vaccinare anti-COVID/ 61.939 de persoane imunizate în ultimele 24 de ore; 118 de reacţii adverse
Campania de vaccinare anti-COVID/ 61.939 de persoane imunizate în ultimele 24 de ore; 118 de reacţii adverse
Comitetul naţional pentru imunizarea anti-COVID informează că, în ultimele 24 de ore, au fost administrate 61.939 doze de vaccin, dintre care 51.174 - Pfizer, 3.112 - AstraZeneca şi 7.653 -......
Iranul a pus în funcțiune noi instalații de îmbogățire a uraniului
Iranul a pus în funcțiune noi instalații de îmbogățire a uraniului
Iranul a anunţat sâmbătă punerea în funcţiune a unor noi cascade de centrifuge modernizate ce permit îmbogăţirea ...
Vineri, 23 aprilie, magazinele vor fi deschise în București până la ora 20.00
Vineri, 23 aprilie, magazinele vor fi deschise în București până la ora 20.00
Pe 23 aprilie, în vinerea dinaintea Floriilor, magazinele vor fi deschise în Capitală până la ora 20.00, prevede o hotărâre ...
Germania a înregistrat 42 de cazuri de tromboze rare, majoritatea la persoane care s-au vaccinat cu serul AstraZeneca
Germania a înregistrat 42 de cazuri de tromboze rare, majoritatea la persoane care s-au vaccinat cu serul AstraZeneca
În Germania au fost raportate până în prezent 42 de cazuri de cheaguri de sânge rare, majoritatea după vaccinarea cu ...