1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

News

Cât a costat mitingul USL de pe National Arena

Mitingul de lansare a candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare, care a avut loc miercuri după-amiază, pe Arena Naţională din Capitală, în prezenţa a peste 70.000 de participanţi, a costat în total în jur de 139.000 de euro fără TVA, a declarat secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

20 oct, 2012 | Mediafax

Dragnea a precizat, într-o emisiune a postului Antena 3, că în suma de 139 de mii de euro sunt incluse: închirierea stadionului - în jur de 40.000 euro, serviciile de pază, serviciile de curăţenie, branding şi tipărire de materiale electorale, alte cheltuieli.

Liviu Dragnea a subliniat că transportul susţinătorilor USL din ţară la mitingul din Capitală a fost suportat de fiecare organizaţie judeţeană în parte, el menţionând că acestea au achitat costurile deplasărilor din cotizaţiile membrilor de partid.

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că ar trebui constituită o comisie parlamentară de achetă privind provenienţa banilor cheltuiţi la lansarea candidaţilor USL, ea afirmând că în urmă cu cinci luni "PSD era falit".

"Acum cinci luni, PSD era falit şi umbla din poartă în poartă să-şi plătească datoriile, acum organizează un miting de 1,4 milioane de euro. Eu cred că ar trebui constituită o comisie parlamentară de anchetă privind modul în care au fost cheltuiţi banii şi provenienţa lor la lansarea candidaţilor USL", a spus Turcan.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO