Cât costă Honda Accord facelift Executive în România

Varianta Facelift pregătită de către Honda pentru modelul Accord Sedan în echiparea Executive pe benzină şi motor de 2 litri, se vinde în România cu 30.368 euro (cu TVA), fiind una dintre maşinile ce pot fi încadrate la categoria 'high level' din punct de vedere al dotărilor în raport cu un preţ 'interesant'.
Economica.net - mie, 14 mart. 2012, 13:12
Cât costă Honda Accord facelift Executive în România

Autovehiculul, comercializat pe plan local prin intermediul Honda Trading România, intră în categoria limuzinelor de lux atât prin aspectul impunător pe care îl afişează, cât şi prin multitudinea de dotări incluse în preţul final.

Astfel, în cazul echipării de vârf, farurile sunt bi-HID (xenon fază scurtă şi lungă) şi dispun de sistemul Active Cornering Lights pentru o vizibilitate sporită pe timp de noapte şi mai ales în locuri aproape imposibil de vizualizat.

În plus, camera video montată în partea din spate a maşinii face diferenţa atunci când vine vorba de parcarea cu spatele, oferind un cadru amplu pentru manevre sigure. Totul este completat de multitudinea de senzori de parcare care practic ‘îmbracă’ maşina oferind şoferului posibilitatea unui condus lejer şi fără grija unei atenţii suplimentare faţă de obstacolele întâlnite în trafic. Noul sistem este controlat de o cameră CMOS amplasată pe parbriz, în zona oglinzii retrovizoare, care detectează farurile sau stopurile vehiculelor din faţă şi reduce automat intensitatea luminii la faza scurtă, dacă faza lungă este activată.

La interior, Accord Sedan este mai silenţios precedentul model graţie şi tehnologiei NVH (‘noise-vibrations-harshness’), îmbunătăţită prin adoptarea unei spume de densitate mărită în şi sub capotă, dar şi în zona bordului. De asemenea, izolarea fonică de sub podea a fost revizuită şi îmbunătăţită prin utilizarea scuturilor fonoabsorbante pe ţevile de eşapament.

La exterior, Honda Accord Sedan Facelift 2012 are un aspect restilizat, cu modificări discrete, dar notabile, ale blocurilor optice şi barelor de protecţie. Astfel, farurile au un aspect mai curat, mai proaspăt, semnalizatoarele care anterior aveau culoarea chihlimbarului acum au finisaje clare. Partea din spate a modelului Sedan a fost îmbunătăţită subtil, blocurile optice având finisaje roşii pentru lumina de mers înapoi şi indicatori care să se asorteze, oferind un echilibru designului zonei.

Potrivit producătorului, noua generaţie Accord vine cu două noi sisteme, respectiv Auto High-Beam Support System şi Active Cornering Lights.

În ceea ce priveşte consumul, sedanul celor de la Honda scoate în practică 9,1 litri/100 km în regim urban (valoare identică regăsită şi în fişa tehnică), în timp ce în regim mixt, valoarea se apropie de varianta oficială, respectiv 7,3 litri/100 km faţă de 7 litri/100 km.

Din datele oficiale ale Direcţiei Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor /DRPCIV/, în primele două luni din 2012, au fost înmatriculate în România 36 de unităţi Honda, cu 50% mai puţin decât în perioada similară din anul anterior, când se consemnau 72 de înregistrări.

De asemenea, la nivelul anului 2011, au existat 13.437 maşini Honda noi înmatriculate, din care 1.104 unităţi au fost reprezentate de modelul Accord Sedan.

Noua Honda Accord sedan este disponibilă spre comercializare pe plan local, începând în octombrie 2011 la un preţ de minim 24.155 euro (cu TVA)

Te-ar mai putea interesa și
Au fost instalate primele scări rulante noi în pasajul pietonal de la Piaţa Universităţii
Au fost instalate primele scări rulante noi în pasajul pietonal de la Piaţa Universităţii
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că au fost au fost instalate primele scări rulante noi în pasajul pietonal de la Piaţa Universităţii....
Ciucă: România a devenit cel mai important investitor din Republica Moldova
Ciucă: România a devenit cel mai important investitor din Republica Moldova
Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, care deţine şi funcţia de preşedinte al Senatului, ...
Apetitul firmelor din UE pentru investiţii în China a ajuns la un nivel scăzut record
Apetitul firmelor din UE pentru investiţii în China a ajuns la un nivel scăzut record
China îşi pierde strălucirea de principală destinaţie de investiţii, iar firmele încearcă să evite riscurile geopolitice ...
Șeful ANRE: Legea recent adoptată a eolienelor offshore va aduce miliarde, cu un potențial imens pentru portul Constanța
Șeful ANRE: Legea recent adoptată a eolienelor offshore va aduce miliarde, cu un potențial imens pentru portul Constanța
George Niculescu, actualmente șef al ANRE, dar cel care în trecut a elaborat legea eolienelor offshore, a vorbit, într-un ...