1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Câţi bani îţi dă H&M pentru hainele vechi şi în care magazine plăteşte

Programul de reciclare a hainelor, indiferent de uzură şi marcă, derulat de H&M şi pe piaţa din România va fi demarat săptămâna viitoare pe data de 21 februarie.

13 feb, 2013 | ECONOMICA.net

În schimbul unei plase cu haine vechi, indiferent de greutate, clienţi vor primi un voucher de 5 lei, pe care îl vor putea folosi ulterior la o achiziţie de cel puţin 40 de lei, au declarat pentru ECONOMICA.NET, angajaţii H&M.

Magazinele în care se va derula programul de reciclare în Bucureşti sunt cele din AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping Center şi Unirea Shopping Center. Magazinele vor accepta maximum două plase de persoană pe zi.

Dacă veţi obţine mai multe vouchere, acestea nu vor putea fi folosite decât pe bonuri separate. De exemplu, dacă valoarea cumpărăturilor este de 200 de lei, pentru a putea beneficia de reducerea de 5 lei, va trebui să achitaţi produsele pe bonuri diferite.

În Marea Britanie, prin acest program le este oferit clienţilor un voucher de 5 lire, însă aceştia trebuie să cumpere ulterior produse în valoare de 30 de lire pentru a putea beneficia de reducere.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO