Cât te costă să te tratezi la spitalul Medicover

O apendicectomie te costă 5,315 lei lei iar o hernie ombilicală ajunge la 1,993 lei, la spitalul companiei suedeze Medicover. Spitalul a fost deschis la finele lunii ianuarie, în Bucureşti, cu o investiţie de 20 de milioane de euro.
Ion Dobreanu - mie, 14 mart. 2012, 12:04
Cât te costă să te tratezi la spitalul Medicover

Artroscopia genunchiului te costă 3,543 lei, în timp ce artroscopia umărului se ridică la 7,086 lei.
O artroplastie totală de şold (sau genunchi), unilateral ajunge la 17,716 lei, iar o septoplastie te costă 4,429 lei.
Tarifele antemenţionate sunt valabile până pe 1 aprilie, şi acoperă serviciile hoteliere, dieta personalizată, îngrijirile medicale, consumabilele şi produse farmaceutice aferente actului medical. Detalii, aici.

Spitalul Medicover funcţionează din 26 ianuarie 2012 şi a realizat până acum 100 de interneri, 6 naşteri şi a oferit servicii medicale la aproximativ 1,500 de pacienţi.

Spitalul Medicover este un proiect finalizat în aproximativ 2 ani, în urma unei investiţii totale de 20 milioane euro în construcţie şi echipamente. În doar o lună de activitate am avut venituri de 100.000 euro. În acest context estimăm ca la finalul anului 2012 să înregistrăm un venit de 4 milioane euro”, a declarat Cătălina Bălan, director general al Medicover România.

Medicover a decis să investească într-un spital în România, după povestea de succes a spitalului Medicover din Varşovia, care a fost deschis în anul 2009 şi care este cel mai mare spital privat din Polonia, raportând peste 4.000 de proceduri anuale în diverse arii terapeutice.

Spitalul Medicover din Bucureşti are 122 de paturi, se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 7.000 de metri pătraţi, pe 7 niveluri în întregime funcţionale şi integrate operaţional.
Iată ariile de competenţă ale spitalului: departament de Chirurgie (Chirurgie Ginecologică, Chirurgie Generală, Chirurgie Ortopedică, Chirurgie Vasculară, Chirurgie ORL, Chirurgie Urologică), bloc operator cu 3 săli de operaţii, 2 săli de naştere, salon pre/post operator, Unitate Terapie Intensivă Nou-Născuţi, Unitate Terapie Intensivă, departament de Imagistică, Maternitate, departament de Pediatrie, ambulator cu 25 cabinete medicale şi săli pentru investigaţii paraclinice.

Printre medicii care conduc departamentele spitalului se numără Conf. Dr. Ionel Câmpeanu – Chirurgie Generală, Prof. Dr. Vladimir Ene – Radiologie şi Imagistica Medicală, Prof. Dr. Mihai Nicolescu – Ortopedie, Dr. Mariana Marica – Anestezie şi Terapie Intensivă, Dr. Mirela Radu – Neonatologie, Dr. Mihaela Oros – Pediatrie, Dr. Carmen Margan – Medicină Internă, Dr. Florin Mihai – Primiri Urgenţe şi Triaj.

Medicover operează în România prin cele 11 clinici din Bucureşti, Cluj, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Ploieşti, Braşov, prin centrele de excelenţă şi prin reţeaua de parteneri Medicover.

 

Te-ar mai putea interesa și
Șeful CFR Călători, Ovidiu Vizante, a demisionat
Șeful CFR Călători, Ovidiu Vizante, a demisionat
Directorul general al CFR Călători, Ovidiu Vizante (foto), a demisionat din funcţie pe motiv că, în situaţia actuală, generată de instabilitate şi subfinanţare, compania poate urma calea......
Forumul Economic Mondial se va organiza din nou la Davos în 2022
Forumul Economic Mondial se va organiza din nou la Davos în 2022
Următoare ediţie a Forumului Economic Mondial (WEF) va fi organizată din nou la Davos (Elveţia), după ce pandemia i-a ...
Panică pe piețele asiatice din cauza crizei de aprovizionare cu energie din Europa
Panică pe piețele asiatice din cauza crizei de aprovizionare cu energie din Europa
Problemele în aprovizionarea cu energie din Europa au creat panică în rândul cumpărătorilor asiatici de gaze, astfel ...
Banca Mondială a renunţat să mai publice raportul anual „Doing Business”
Banca Mondială a renunţat să mai publice raportul anual „Doing Business”
Banca Mondială a anunţat joi că a decis să înceteze să mai publice raportul "Doing Business", după ce a descoperit ...