1EUR = 4.8286 RON | Bucureşti 17 º

News

Cât va costa noua Dacia Logan 2. Estimare

Francezii de la publicaţia L'argus spun că, în ciuda evidentelor îmbunătăţiri, noul Logan va fi tot o maşină low-cost, cu un preţ pe măsură.

 

22 sep, 2012 | Mihai Nicut | ECONOMICA.net

Viitoarea generaţie Dacia Logan va avea un preţ de pornire de 8.000 de euro, potrivit estimărilor jurnaliştilor francezi. Dacia Logan 2, la fel ca şi viitoarea generaţie de Sandero, vor fi prezentate la Salonul auto de la Paris iar, potrivirt aceloraşi estimări, primele livrări vor fi făcute până la sfârşitul acestui an.

Jurnaliştii francezi amintesc despre debutul erei Logan, “maşina de 5.000 de euro”, care a costat în final 7.500 de euro (preţ de pornire) şi care a fost un succes pe plan global. Ei spun că, în ciuda progreselor stilistice sau a modificării consolei prin introducerea ecranului tactil, Logan 2 va rămâne totuşi o maşină low-cost, fără unele opţiuni care, deşi ar putea părea normale, ar creşte costurile, cum ar fi limitatorul de viteză.

Deşi Dacia nu a anunţat încă motorizarările, francezii spun că, în cazul motorizării pe benzină, Logan 2 va veni cu propulsoarele de pe Lodgy şi Dokker, la care se va adăuga un 1,2 litri 16V care dezvoltă 75 de cai, care se găseşte pe actuala generaţie de Clio. Pentru motorină, Logan 2 va păstra cunoscutul 1,5 dCi, în cele două variante ale sale, de 75 şi 90 de cai putere. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO