1EUR = 4.8698 RON | Bucureşti 18 º

Companii

Câţi bani va lua consultantul statului la privatizarea CFR

Consorţiul Delloite-Muşat-Systra, consultantul statului pentru privatizarea CFR Marfă va fi plătit cu un comision fix de 375.000 euro şi va primi un onorariu de succes, de 0,01% din valoarea tranzacţiei, dacă aceasta va fi realizată.

22 apr, 2012 | ECONOMICA.net

Contravaloarea comisionului variabil (onorariul de succes), în procent de 0,01 % din valoarea tranzacţiei reprezentând transferul dreptului de proprietate asupra actiunilor va fi achitată din valoarea de vânzare a acţiunilor. Sumele achitate pentru plata onorariului consultantului pentru privatizare ar putea fi recuperate din veniturile din privatizare încasate în 2012 şi, respectiv, în 2013, potrivit proiectului de HG, elaborat de Ministerul Transporturilor pentru aprobarea contractului de consultanţă la privatizarea CFR Marfă.

Suma de 375.000 euro reprezintă comisionul fix plătit asocierii şi va fi achitată în 14 tranşe corespunzătoare fiecărei etape a contractului.

Până la sfârşitul lunii aferente datei transferului dreptului de proprietate asupra acţiunilor, fiecare dintre membrii comisiei de privatizare şi ai secretariatului va beneficia de câte o indemnizaţie lunară asigurată din bugetul anual de venituri şi cheltuieli al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii privind activitatea de privatizare, într-un cuantum care nu poate depăşi 3.000 lei brut.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO