1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

Imobiliare

CBRE l-a recrutat pe Mihai Pătrulescu de la Colliers pentru coordonarea departamentului de Investment Properties

Compania de consultanță imobiliară, CBRE, l-a recrutat pe Mihai Pătrulescu de la Colliers în locul lui Gijs Klomp, care a plecat la dezvoltatorul CTP. Pătrulescu va coordona departamentul de investiții imobiliare al CBRE România din funcția de Head of Investment Properties.

18 feb, 2021 | | ECONOMICA.net

 Cu o vastă pregătire financiară, Mihai Pătrulescu aduce o abordare diferită în piața de investiții, având experiență în gestionarea proiectelor complexe, analiză financiară și project management pentru tranzacții majore cu portofolii imobiliare. Înainte de a se alătura echipei CBRE România, Mihai Pătrulescu a ocupat funcții cheie ca Senior Investment Associate și Head of Strategic Analysis în cadrul Colliers International România, fiind implicat în tranzacții complexe cu portofolii de proprietăți.

„În ultimii trei ani, România a atras mai puțin de 5% din totalul volumului de investiții imobiliare din Europa Centrală și de Est, similar cu Slovacia, în timp ce piețe precum Ungaria și Polonia au generat între 20 și 40% din volumul total. Consider că aceste cifre indică o evaluare greșită a riscului de preț. Cu o nouă abordare, folosind know-how-ul din domeniul finanțelor și economiei, alături de înțelegerea profundă a pieței pe care CBRE o are în toate sectoarele imobiliare, sunt convins că vom atrage în curând noi cereri din partea marilor investitori", a declarat Mihai Pătrulescu, Head of Investment Properties, CBRE Romania.

Mihai Pătrulescu îl înlocuiește pe Gijs Klomp, care a ocupat poziția de Head of Investment Properties în ultimii doi ani. Gijs a decis să profite de oportunitatea oferită de CTP, unul dintre cei 5 dezvoltatori principali de spații industriale din Europa și să ocupe funcția de Head of Business Development.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO