1EUR = 4.7729 RON | Bucureşti 16 º

Companii

CBRE se ocupă de închirierea Sky Tower

Compania de consultanţă imobiliară CBRE România se ocupă de închirierea spaţiilor de birouri din cea mai înaltă clădire din România.

05 sep, 2012 | | ECONOMICA.net

Clădirea de birouri Sky Tower din Bucureşti, deţinută de Raiffeisen Property International are o înălţime de 137 de metri, 37 de etaje şi o suprafaţă totală închiriabilă de  41.200 mp.

„România a fost tot timpul o destinaţie interesantă pentru investiţiile grupului. Dovada că avem încredere în capacităţile pieţei este Sky Tower, o investiţie de peste 100 de milioane de euro, care a devenit un simbol pentru Bucureşti. Suntem convinşi că alături de partenerii noştri de la CBRE România, vom reuşi să ne atingem ţinta propusă şi să închiriem spaţiile de birouri din Sky Tower”, a declarat Gabriele Deffner, head of asset management în cadrul Raiffeisen Property International.

Sky Tower este amplasat pe Bulevardul Barbu Văcărescu din Bucureşti, iar la construcţia imobilului s-au folosit 50.000 de metri cubi de beton şi 8.300 de tone de oţel. Sky Tower oferă  o parcare de 12.000 de metri pătraţi cu peste 500 de locuri.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO