1EUR = 4.8358 RON

Companii

CCC redeschide magazinul din Vivo Cluj-Napoca pe 19 septembrie

Retailerul CCC va redeschide pe 19 septembrie magazinul din centrul comercial VIVO! Cluj Napoca, închis temporar pentru lucrări de extindere, modernizare și schimbare a conceptului. Astfel, magazinul va ocupa o suprafață de aproximativ 800 mp și va fi amenajat într-un stil modern, care respectă conceptul internațional al grupului CCC.

17 sep, 2019 | | ECONOMICA.net

Magazinul CCC din VIVO! Cluj este unul dintre cele mai importante din rețeaua națională, care cuprinde în prezent 65 de unități. Amplasat într-un oraș cu o calitate a vieții ridicată și un capital social și economic crescut, un adevărat hub regional pentru dezvoltarea serviciilor, magazinul CCC din Cluj este situat pe primele locuri în privința vânzărilor la nivel național. Acest lucru este susținut nu doar de puterea de cumpărare a consumatorilor, dar și de profilul acestora, clienții fiind mai orientați către un stil de viață sănătos și către fashion, categorii foarte bine acoperite de produsele CCC”, declară Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Pentru a sărbători deschiderea, CCC oferă 20% discount la toate produsele, în magazinul din VIVO! Cluj Napoca, în perioada promoțională: 19 – 29 Septembrie 2019.

Colecția de toamnă CCC Shoes & Bags aduce varietate, un design special și urmează tendințele internaționale ale sezonului. Principala noutate a colecției CCC este reprezentată de brandul Gino Rossi, prezent în majoritatea magazinelor CCC, inclusiv la Cluj Napoca, începând cu acest sezon. Gino Rossi înseamnă eleganță, un design chic și fashionable.

CCC este lider pe piața de încălțăminte din Polonia și unul dintre cei mai mari producători din Europa. Brandul face parte din grupul CCC, și e prezent în alte 19 ţări europene (Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Elveția, Estonia, Germania, Israel, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria), precum și Emiratele Arabe Unite, Oman, Qatar, Arabia Saudită.

Grupul CCC, care deține propria fabrică de pantofi din piele, operează la nivel european peste 1.000 de magazine într-un spațiu total de vânzare care depășește 600.000 mp și vinde aproape 50 de milioane de perechi de pantofi anual.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO