1EUR = 4.8408 RON | Bucureşti 33 º

News

Ce a furat hoțul care a spart locuința lui Steve Jobs

Un portmoneu în care era un dolar și permisul de conducere al fondatorului Apple, pe lângă gadget-uri și bijuterii. Cu aceste lucruri a plecat acasă hoțul care a spart locuința lui Steve Jobs la 17 iulie, potrivit unui raport al poliției, citat de CNBC.

16 aug, 2012 | Andreea Budica | ECONOMICA.net

Suspectul, Kariem McFarlin, 35 de ani, a țintit casa nelocuită de la Palo Alto, aflată în renovare, potrivit autorităților. Când muncitorii au plecat, el a sărit gardul şi a găsit o dublură a cheii, potrivit raportului. McFarlin se pare că și-a dat seama că se află în casa lui Jobs de-abia când a văzut o scrisoare adresată acestuia.

El a furat din locuința fondatorului Apple iPhone-uri, iPad-uri, iPod-uri, calculatoare Mac, o şampanie Cristal şi bijuterii Tiffany & Co în valoare de 60.000 de dolari. El a mai furat și căști Monster Beats Dr. Dre, un blender Ninja şi aparat de sifon Sodastream.

McFarlin a vândut o parte din bijuterii către un dealer din Pennsylvania şi a făcut cadou iPad-urile fiicei lui și unui prieten, potrivit raportului.
"Există anumite lucruri care nu se fac. Hoția este unul dintre ele. Dar tâlhărind o icoana de genul acesta, te bagă într-o groapă destul de adâncă", a declarat fostul șef al lui McFarlin, Ross Rankin, pentru San Jose Mercury News.

McFarlin a fost arestat la domiciliul său la începutul acestei luni, după ce anchetatorii l-au identificat fiindcă acesta s-a conectat la Internet de pe dispozitivele furate cu contul său iTunes, a declarat poliţia. McFarlin a recunoscut în fața poliţiei că a furat și din alte case şi, de asemenea, a scris o scrisoare în care-și cere scuze văduvei lui Jobs, potrivit raportului poliţiei.

El rămâne închis și, ca să fie eliberat, trebuie să plătească o cauțiune de 500.000 dolari. Va apărea în fața instanței luni. El riscă aproape opt ani de închisoare dacă va fi condamnat. Apărătorul său nu a dorit să facă comentarii.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO