Lidl investeşte 5 milioane de euro în şefii de magazine. Ce avantaje au managerii

Discounterul german Lidl, parte a grupului Lidl&Schwarz alături de Kaufland, va investi 5 milioane de euro pentru dezvoltarea profesională a managerilor de magazin. Le oferă şi stimulente. 
Economica.net - lun, 11 mai 2015, 09:11
Lidl investeşte 5 milioane de euro în şefii de magazine. Ce avantaje au managerii

Lidl România a demarat un proiect național denumit „Viitorul Șef de Magazin” prin care va perfecţiona şefii  din cele 185 de unități ale retailerului din întreaga țară, informează un comunicat al companiei. Proiectul va presupune investiţii de aproximativ 5 milioane de euro şi vizează creşterea competenţei managerilor pe cinci categorii de competențe: profesionale, antreprenoriale, personale, de conducere și sociale, dar şi stimulente pentrui aceştia.

Stagiul de dezvoltare este individualizat, durează 12 luni şi urmează  unei evaluări anuale foarte complexe la care au fost supuşi managerii.

„Criteriile de performanță pe care mizează Lidl în activitatea sa au devenit tot mai numeroase în ultimii ani: așteptări mai mari din partea clienților, sortimente de produse din ce în ce mai diversificate, tranzacții zilnice complexe derulate într-un ritm tot mai alert. Toate acestea pun echipele de angajați din magazine în fața unor provocări aflate în continuă schimbare. Astfel, şi cerinţele ce vizează managementul fiecărui magazin Lidl cresc, iar şefii de magazine împreună cu angajații fiecărui magazin au un rol cheie în tot acest proces” declară Frank Wagner, Director Național de Vânzări, Membru al Consiliului de Conducere Lidl România.

Proiectul are menirea de a accentua și mai mult diferențierea companiei Lidl ca angajator de top, anunţă compania.

Ce oferă Lidl angajaţilor manageri

În afară de evenimente de școlarizare și dezvoltare profesională în valoare de aproximativ 2 milioane de euro, Lidl oferă managerilor de magazine şi  un pachet de dotări și beneficii suplimentare incluzând autoturism de serviciu (Skoda Rapid) și cheltuieli auto în valoare de 3 milioane de euro. „Suma de 5 milioane de euro investită în acest program este considerată a fi doar un început pe lungul drum al excelenței manageriale pe care îl vor parcurge angajații noștri”, declară Maksymilian Braniecki, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

 ” Compania noastră susține în mod ferm principiul conform căruia o eficientizare a activității profesionale aduce cu sine un echilibru mai bun „work – life”, care la rândul sau are din nou influență pozitivă asupra performanței profesionale și se transformă într-o spirală a satisfacției”, spune Antoniu Radu, Director Național Administrativ, Membru al Consiliului de Conducere Lidl România.

Te-ar mai putea interesa și
CNAIR contractează servicii de pază pe autostrăzi, de 115 milioane de lei
CNAIR contractează servicii de pază pe autostrăzi, de 115 milioane de lei
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat de la începutul anului patru licitații pentru contractarea de servicii de pază pe autostrăzi, cu o valoare estimată de......
Ministerul Transporturilor propune exproprieri suplimentare pentru A0 Sud și Drum Expres Brăila – Galați
Ministerul Transporturilor propune exproprieri suplimentare pentru A0 Sud și Drum Expres Brăila – Galați
Ministerul Transporturilor a inițiat două proiecte pentru exproprieri suplimentare pe lotul 2 din Autostrada de Centură ...
Romgaz schimbă modelul de business în proiectele de centrale noi pe care vrea să le facă împreună cu Gabriel Comănescu
Romgaz schimbă modelul de business în proiectele de centrale noi pe care vrea să le facă împreună cu Gabriel Comănescu
Romgaz, care intenționează să construiască o primă centrală pe gaze în parteneriat cu firma GSP Power la Halânga, ...
Băncile stimulează creditarea prin „haine noi” pentru produse vechi. Unele modificări BNR permit chiar extinderea perioadei de rambursare
Băncile stimulează creditarea prin „haine noi” pentru produse vechi. Unele modificări BNR permit chiar extinderea ...
Lichiditatea de pe piaţa bancară şi dezechilibrul dintre depozite şi credite determină băncile să găsească noi metode ...