Ce conţin adresele de mail care te descalifică definitiv pentru un job: scumpi, printesa, rege, pisi

Peste 850 de candidaţi au trimis CV-uri pe site-ul Tjobs.ro de pe adrese de mail care conţin cuvintele "blond", "brunet", "roşcat". Peste 200 de persoane au decis să trimită CV-urile de pe adrese care conţin cuvântul "sex". "Scumpi", "iubi", "pisi" sunt incluse în peste 500 de adrese de mail ale candidaţilor în căutarea unui loc de muncă. "Smecher", "rege" şi "prinţesă" sunt şi ele des întâlnite în adresele de pe care candidaţii trimit CV-uri ca să-şi găsească locuri de muncă. Aceşti candidaţi nu au nicio şansă să se angajeze.
Economica.net - mar, 18 iun. 2013, 08:33
Ce conţin adresele de mail care te descalifică definitiv pentru un job: scumpi, printesa, rege, pisi

Recrutorii spun că iau în calcul doar candidaţii care au trimis CV-uri de pe adrese de mail de tipul „nume.prenume” iar pe ceilalţi îi descalifică din start.

„În experiența noastră, am întâlnit adrese de mail care, prin cuvintele conținute, descalifică respectivii candidați”, spun oficialii site-ului de recrutare Tjobs.ro.

Lista celor mai des întâlnite adrese de mail pentru care recrutorii resping din start şi definitiv candidaţii

490 de persoane au trimis CV-uri pentru locuri de muncă de pe adrese de mail care conţin cuvântul „blond”, în timp ce 346 de candidaţi au ales să trimită CV-urile de pe adrese care conţin cuvântul „brunet”. „Doar” 21 de candidaţi au trimis CV-uri la locuri de muncă pe site-ul Tjobs.ro de pe adrese de mail care conţin cuvântul „roşcat”.

242 de adrese de mail ale candidaţilor care şi-au căutat de muncă pe Tjobs.ro conțin cuvântul „sex” și derivatele acestuia.

„Scumpi” și variaţiunile sale (scumpik, scumpica, scumpika, scumpikul) apar în 176 de adrese de mail ale persoanelor care şi-au căutat joburi pe Tjobs.ro.

„Iubi” şi variaţiunile sale sunt incluse în 170 de adrese de mail ale candidaţilor care au căutat locuri de muncă pe Tjobs.ro.

Cuvântul „pisi” și toate variațiunile pe această temă sunt incluse în 159 de adrese de mail ale candidaţilor care au aplicat pentru locuri de muncă pe Tjobs.ro.

„Dulcica,” „dulcika”, „dulcik” fac parte din 157 de adrese de mail ale celor care au trimis CV-uri pentru joburi de pe Tjobs.ro.

Și cuvântul „șmecher” apare în adresele de mail ale candidaţilor în căutarea unui loc de muncă pe Tjobs.ro. Astfel că, 118 de persoane au trimis candidaturi pentru locuri de muncă pe Tjobs.ro de pe adrese de mail care conțin „smecher”, 12 candidaţi au trimis CV-uri pe Tjobs.ro de pe adrese care conţin „jmecher”, și şapte candidaţi au aplicat pentru locuri de muncă de pe adrese de mail care conțin „shmecher”.

28 de persoane au decis să trimită CV-urile de pe adrese care conţine cuvântul „prinţesă” şi nouă candidaţi au ales să trimită aplicaţiile pe Tjobs.ro de pe adrese care conţin cuvântul „rege”.

Patru candidaţi au trimis CV-urile de pe adrese care conţin cuvântul „maimuţă”. 

Te-ar mai putea interesa și
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți să plătească cu telefonul. ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ...
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
Încă 3,5 hectare de parc, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de azi, în Sectorul 6. Este a doua ...