Ce este mai avantajos? Să reparați sau să înlocuiți un device mobil? Aflăm de la Glassgsm

Alegem ultimul model de smartphone și ne mândrim cu el până când se întâmplă și inevitabilul. Stricăm ceva, spargem ceva la el, iar asta are de cele mai multe ori la bază neatenția. Estetic și tehnic putem considera că un smartphone reparat are un minus față de cel nou? Nu și dacă vă lăsați pe mâini bune.
Ion Dobreanu - mie, 26 ian. 2022, 13:51
Ce este mai avantajos? Să reparați sau să înlocuiți un device mobil? Aflăm de la Glassgsm

Să repari un smartphone este o artă. Spre exemplu serviciul de inlocuire sticla la iPhone poate fi executat mai minuțios cu aparatură de ultimă generație, cu echipament special. Astfel, rezultatele sunt pe măsură. Însă, nu orice service gsm deține astfel de aparatură. Cei de la Glassgsm spre exemplu – service gsm din Suceava – au făcut diferența pe piața locală și nu numai, tocmai prin prisma investiției făcute în acest tip de aparatură.

Să repari un smartphone e lucru fin

Dacă îți propui să îți protejezi investiția făcută și repari cu mare finețe, atunci mergi la unii dintre cei mai buni din domeniu. Echipa Glassgsm, cu pagina oficială Glassgsm.ro, vine în ajutorul celor care caută un service de încredere. Repară eficient, rapid, cu piese de calitate. Schimbul de piese va face nici să nu simțiți vreo diferență, mai ales că există opțiunea de a alege piese originale.

Iar plata nu trebuie să fie una substanțială. Investiția în sine în smartphone vă face gaură în buget, iar înlocuirea ar însemna să repetați această poveste. Nu trebuie să fie astfel. Aveți parte de consiliere, gratuită, constatare imediată din partea echipei Glassgsm. Iar costurile sunt rezonabile. Și la fel de important este de precizat că nu trebuie să subestimați constatarea. Acest pas este relevant pentru a descoperi real care este problema pe care o întâmpinați, precum și costurile implicate.

Accesorii de calitate, pentru telefonul vostru

Preferați de asemenea ca accesoriile pe care le folosiți să fie cele originale și de calitate. Cum vă afectează asta? Ei bine forțați o mufă în portal, cablul utilizat încarcă greu și ajungeți la service cu telefonul.

Un service de primă clasă se va purta cu mănuși albe, la propriu. Repară utilizând mănuși, încât la final nu veți vedea urme de degete și mâini dibace ce au deșurubat telefonul în cauză. Asta înseamnă să lucrezi cu profesionalism. Mai mult decât atât, unele intervenții sunt rapide, ușor de făcut, poate chiar sub ochii clientului.

Cum îi găsiți pe cei de la Glassgsm

Faceți o simplă comparație de prețuri și veți vedea că reparația este optimă față de înlocuirea totală a unui smartphone. Depinde și de nevoile pe care le aveți, desigur. Preferați totuși să reparați și astfel să vă recuperați mare parte din investiția inițială.

Cei de la Glassgsm sunt din Suceava, însă o soluție au și pentru cei care nu sunt de aici sau din apropiere. Device-ul poate fi trimis în service prin curier, reparat și retrimis spre client în decurs de 3 zile. Procedura este simplă și presupune doar ca în prealabil să luați legătura cu echipa. Detalii complete în pagina oficială.

Contact:
0745 554 645
[email protected]

Te-ar mai putea interesa și
Ungaria respinge setul de sancţiuni propus de UE împotriva Rusiei în forma sa actuală (eurodeputat)
Ungaria respinge setul de sancţiuni propus de UE împotriva Rusiei în forma sa actuală (eurodeputat)
Ungaria respinge setul de sancţiuni propus de UE ce include un embargo asupra petrolului rusesc, în forma sa actuală, a declarat luni pentru BBC europarlamentarul Fidesz Balazs Hidveghi, transmite......
Comisia Europeană: Companiile din UE pot plăti legal pentru gazele din Rusia în moneda convenită în contractele în vigoare
Comisia Europeană: Companiile din UE pot plăti legal pentru gazele din Rusia în moneda convenită în contractele în ...
Comisia Europeană (CE) a confirmat cum pot plăti companiile din UE pentru gazele ruseşti fără a încălca sancţiunile ...
Germania nu este de acord cu acordarea etichetei verzi pentru energia nucleară
Germania nu este de acord cu acordarea etichetei verzi pentru energia nucleară
Germania se va opune planurilor Comisiei Europene de a include energia nucleară pe lista investiţiilor sustenabile în ...
Bulgaria: Guvernul anunţă măsuri pentru a compensa impactul preţului ridicat al energiei asupra companiilor
Bulgaria: Guvernul anunţă măsuri pentru a compensa impactul preţului ridicat al energiei asupra companiilor
Bulgaria a aprobat luni un nou pachet de stimulente pentru a atenua impactul creşterii preţului energiei asupra companiilor, ...