1EUR = 4.8254 RON | Bucureşti 7 º

News

Ce le propune Dent Estet pacienţilor cu implant dentar

Grupul dentar Dent Estet a lansat astăzi un plan financiar de garanţie extinsă pentru pacienţii cu implant dentar. Pentru 5 euro pe lună plătiţi vreme de doi ani, pacientul cu implant dentar beneficiază de urmărire şi tratament al implantului, inclusiv de înlocuirea lui, dacă e cazul. Oficialii Dent Estet estimează o creştere cu 20% a încasărilor din implantologie dentară datorită lansării acestui plan de garanţie extinsă pentru pacienţii cu implant dentar.

15 mai, 2013 | ECONOMICA.net

Planul de garanţie extinsă propus de Dent Estet se numeşte „IMPLANT+” şi presupune urmărirea pacientului cu implant dentar în schimbul unei rate lunare cuprinse între 5 euro şi 15 euro.
Concret, pacienţii care optează pentru acest plan, vor plăti vreme de doi ani între 5 şi 15 euro pe lună, funcţie de câte implanturi au, iar în contul acestor bani vor beneficia de mentenanţa completă a implantului (de la consultanţii, radiografii şi până la înlocuirea implantului, dacă se impune).

Planul financiar pe care Dent Estet îl propune pacienţilor cu implant e mai avantajos decât plata integrală a tratamentului, eventual a înlocuirii implantului, spun oficialii Dent Estet.

Precizăm că preţul unui implant dentar la Dent Estet variază între 570 de euro şi 1.400 de euro.

"Cu „IMPLANT+” nu pierzi ce ai obţinut deja, practic îţi protejezi investiţia. Iar costul pentru doi ani de garanție este cu peste 70% mai mic decât eventualul cost al retratamentului", a declarat Oana Taban, Founder & CEO la Dent Estet.

Conform unui studiu pe care l-am realizat anul trecut, 35% dintre pacienți noi au apelat la serviciile clinicii în urma unor intervenţii de implant dentar eşuate. Fiind unul dintre cele mai complexe tratamente, implantul dentar are nevoie de mentenanță pe termen lung, iar printr-un astfel de serviciu financiar pacienții vor avea ocazia de a-și securiza investiția medicală, a declarat George Luca, unul dintre cei şapte medici supraspecializați în implantologie dentară din cadrul Dent Estet.

Grupul dentar Dent Estet este prezent prin 25 de clinici în ţară şi are peste 35.000 de pacienţi la nivel naţional. La Dent Estet performează medici specializaţi în ortodonţia invizibilă şi certificati în SUA în estetica dentară cu tehnologia Lumineers (faţete dentare de porţelan).

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO