Ce locuinţe poţi cumpăra cu cel mult 30.000 de euro în Bucureşti şi marile oraşe

Preţurile la locuinţe nu au înregistrat în 2011 scăderi spectaculoase aşa cum se întâmpla în anii 2009-2010. Dar, dacă eşti în căutarea unei locuinţe ieftine, iată aici câteva variante.
Economica.net - joi, 02 feb. 2012, 08:28

Bucureşti

Apartamentul cu două camere de tip duplex se află într-un bloc vechi, care a fost mansardat, aflat în zona Fizicienilor. Apartamentul este decomandat, confort I, are o suprafaţă utilă de 47 metri pătraţi şi se află la etajul cinci. Preţul este de 30.000 de euro şi include TVA.

Garsonieră semidecomandată, confort II, etaj 5 din 5, cu o suprafaţă utilă de 25 mp din zona Moxa. Locuinţa necesită lucrări de renovare, iar preţul este de 25.900 de euro.

Timişoara

Garsonieră situată într-un imobil construit înainte de 1990 în zona Blascovici, decomandată, confort II şi cu o suprafaţă utilă de 44 metri pătraţi. Locuinţa se află la parter, iar proprietarul cere 29.000 de euro.

Garsonieră decomandată, confort I şi cu o suprafaţă utilă de 38 mp din zona Buziaşului. Imobilul este construit înaiante de 1990, iar proprietarul cere 30.000 de euro.

Cluj Napoca

Apartament cu două camere într-un bloc construit în 2010 în Floreşti, la etajul 1 din 4, semidecomandat, confort I şi cu o suprafaţă utilă de 67 metri pătraţi. Locuinţa are şi două balcoane închise, contor de gaz, apometre şi se vinde la stadiul semifinisat la preţul de 26.000 de euro.

Garsonieră într-un bloc vechi din zona Mărăşti. Locuinţa este semidecomandată, are 29 metri pătraţi, se află la etaj 2 din 4, are un balcon închis şi contoare la gaz, apă şi curent. Preţul cerut de proprietar este de 28.500 euro.

Braşov

Garsonieră de 29 metri pătraţi utili într-un imobil construit recent din cartierul Bartolomeu. Locuinţa este mobilată complet, are ferestre termopan, parchet, gresie, faianţă. Preţul cerut este de 22.600 de euro.

Apartament cu două camere din zona Tractorul. Locuinţa este decomandată, confort II, are o suprafaţă utilă de 44 metri pătraţi, la etajul 1 din 4. Proprietarul cere 25.500 de euro.

Iaşi

Pentru 30.000 de euro poate fi cumpărat un apartament cu două camere din zona Tătăraşi. Locuinţa se află într-un imobil construit înainte de 1990, are o suprafaţă utilă de 45 metri pătraţi, centrală termică, tâmplărie termopan, uşă metalică, parchet laminat şi se află la etajul 10 din 10.

Garsonieră decomandată cu o suprafaţă utilă de 27 metri pătraţi într-un imobil construit în 1980 din zona Gării. Locuinţa se află la etajul 3 din 3 şi preţul este de 25.500 de euro.

Constanţa

Garsonieră decomandată situată într-un imobil din zona Faleza Nord cu vedere spre mare. Locuinţa are o suprafaţă utilă de 27 metri pătraţi şi se află la etajul 4 din 4. Preţul cerut: 30.000 de euro.

24.000 de euro este preţul unei garsoniere decomandate din zona Inel II. Locuinţa are o suprafaţă utilă de 36 metri pătraţi şi se află într-un imobil construit în 1987. Printre dotări se numără maşină de spălat rufe, frigider, cuptor cu microunde, aragaz.

 

Oferte au fost furnizate de către portalul imobiliare.ro, la solicitarea RTV.NET.

Te-ar mai putea interesa și
Șefa FMI Kristalina Georgieva: Economia mondială s-a dovedit surprinzător de rezilientă, dar există multe motive de îngrijorare, inclusiv inflația
Șefa FMI Kristalina Georgieva: Economia mondială s-a dovedit surprinzător de rezilientă, dar există multe motive de ...
Directorul general al Fondului Monetar Internaţional, Kristalina Georgieva, a afirmat joi că economia mondială s-a dovedit surprinzător de rezilientă în contextul dobânzilor mai ridicate şi......
Congresul SUA ia din nou în discuție interzicerea TikTok
Congresul SUA ia din nou în discuție interzicerea TikTok
Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite va examina din nou o propunere de lege ce prevede interzicerea TikTok în ţară ...
Generali anunță că se va reorganiza, grupul italian urmând să se concentreze pe două afaceri de bază și să eficientizeze structura geografică
Generali anunță că se va reorganiza, grupul italian urmând să se concentreze pe două afaceri de bază și să eficientizeze ...
Cea mai mare companie italiană de asigurări, Generali, a anunţat joi că se reorganizează, concentrându-se pe două ...
Google a fost dat în judecată de un grup de medici și dentiști japonezi, din cauza permiterii publicării unor recenzi negative, care le-au afectat reputațiile
Google a fost dat în judecată de un grup de medici și dentiști japonezi, din cauza permiterii publicării unor recenzi ...
Un grup de medici şi dentişti din Japonia au intentat joi la Tokyo o acţiune în justiţie împotriva companiei Google, ...