1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

Imobiliare

Ce noi chiriaşi de marcă a atras AFI Palace Cotroceni în ultimele trei luni

Noi retailerii şi-au deschis magazine în mallul construit de AFI Europe România.

16 noi, 2012 | | ECONOMICA.net

În ultima perioadă, AFI Palace Cotroceni și-a adăugat în portofoliu nume de branduri precum: Vodafone, Bamboo, Timeout, Colins, Carpisa, Yokko, BSB, Karen Millen, Triumph, TUI, Filicori, Profi Hair Shop dar şi simpaticul retailer ambulant Covrigelul Plimbăreț, un alt nou concept de pe culoarele mall-ului care va întâmpina vizitatorii cu bunătăți scoase direct din cuptor.

În plus, compania I.D. Sarrieri a anunţat deschiderea unui nou magazin peste două săptămâni în AFI Palace.

„Am schimbat mixul de chiriaşi, am crescut numărul de retaileri internaţionali şi încă schimbăm din timp în timp retailerii, pentru că atunci când ai un management activ, asta faci.  Renunţăm la retailerii mai puţin performaţi şi aducem noi chiriaşi despre care credem că vor aduce mai mulţi vizitatori şi vânzări. În 2011, cifra totală de afaceri a retailerilor a crescut cu 24%, iar anul acesta va creşte din nou. În prima jumătate a anului a crescut cu 10% şi ne aşteptăm ca până la sfârşitul anului această să ajungă la 20%”, a declarat pentru ECONOMICA.NET, David Hay, CEO AFI Europe România.

Pe lângă brandurile noi care au venit în AFI Palace Cotroceni, în ultimele două luni în AFI Palace Cotroceni s-a lansat și un Roller Coaster interior.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO