Ce oferte au pregătit operatorii de telefonie mobilă pentru luna cadourilor

Operatorii de telefonie mobilă COSMOTE, Orange şi Vodafone au lansat de curând ofertele destinate perioadei sărbătorilor de iarnă.
laurentiu.matache - joi, 01 dec. 2011, 11:24
Ce oferte au pregătit operatorii de telefonie mobilă pentru luna cadourilor

Toate companiile încearcă să atragă cât mai mulţi clienţi cu discounturi semnificative la telefoane, sute de minute naţionale  bonus şi chiar triplarea traficului de internet.

COSMOTE România: produsele de telecomunicatii sunt in topul cadourilor

 

„Perioadele de dinaintea sarbătorilor sunt cunoscute pentru creşterile pe care le aduc în vanzări, fie că vorbim de sectorul telecom sau nu. Tradiţional deja, COSMOTE a înregistrat creşteri ale vânzărilor în preajma sărbătorilor de iarnă atât datorită promoţiilor, cât şi a faptului că produsele de telecomunicaţii sunt în topul cadourilor oferite familiilor sau celor apropiati” a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager, COSMOTE România.

Pentru anul acesta compania se aşteaptă la creşteri comparative cu lunile anterioare în contextul economic actual.

Clienţii care aleg abonamentul de internet Connect EVDO Now primesc trafic triplu, 9GB la preţul de 6.20 euro pe lună.

Între 30 noiembrie 2011 şi 9 ianuarie 2012, cu posibilitate de prelungire, COSMOTE creşte cu 50% toate beneficiile incluse în extraopţiunea 3100, păstrând tariful neschimbat. Astfel, începând din 30 noiembrie, utilizatorii care activează extraopţiunea 3100 pot beneficia de 150 de minute şi SMS-uri naţionale şi internaţionale, 150 MB de trafic de date mobil, 4.500 de minute şi SMS-uri în reţeaua COSMOTE şi 4.500 de minute de apeluri în reţeaua de telefonie fixă a Romtelecom.

Potrivit reprezentanţilor operatorului,  terminalele care se vor bucura de succes în următoarea perioadă sunt: iPhone 4S, Samsung i9100 Galaxy S2, Samsung i9001 Galaxy S Plus, Samsung S8600 Wave 3, Nokia N8, Nokia 500.

 

Vodafone: cadouri pentru tine şi pentru un prieten

 

Clienţii Vodafone care încheie un nou contract sau îşi reînnoiesc abonamentul pe 2 ani pot alege unul dintre abonamentele Mega disponibile şi în plus, primesc cadouri (minute naţionale sau trafic la internet) pentru ei şi pentru înca un prieten, abonat Vodafone.

Clientii pot achiziţiona în oferta de Crăciun telefoane mobile tip smartphone, la preţuri speciale, Vodafone Smart, disponibil la preţul de 0 euro, împreună cu abonamentul Mega 8 + 250 MB sau Samsung Galaxy Gio, disponibil la preţul de19 euro (TVA inclus), împreună cu abonamentul Mega 8 + 500 MB.

Compania a mai lansat două abonamente din  seria Mega, International şi Mega 90.

 

Orange România, minute naţionale bonus şi reduceri la telefoane

 

Clienţii care aleg un abonament Panteră, Delfin sau Flamingo, primesc minute naţionale bonus şi reduceri de preţuri la telefoane.

Orange oferă minute naţionale bonus pentru orice telefon cumpărat prin programul Orange Thank You sau la activarea unui abonament nou Delfin, Panteră sau Flamingo. Astfel, clienţii vor primi în primele trei luni 50 de minute/lună pentru abonamentele de până la 8 euro şi 100 de minute/lună pentru abonamentele începând de la 8 euro.

Oferta de terminale este formată din LG A225 la 5 euro, Nokia C1-01  la 15 euro şi Samsung S5610 la 45 euro, până la smartphone-uri precum iPhone 4S la 179 euro, LG Optimus Black  la 49 euro sau Nokia 700 la 59 euro.

În cadrul aceleiaşi oferte de sărbători, sunt incluse şi noile telefoane care fac parte din programul „Best Deal”, respectiv  Nokia C3-01 Touch&Type şi Samsung Wave575, ambele de la 49 euro.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...