Ce oferte ieftine mai găseşti pentru a-ţi petrece vacanţa de sărbători VEZI LISTA

Majoritatea agențiilor de turism au epuizat ofertele low cost pentru vacanțele de sărbători, printre puținele variante pentru a-ți petrece concediul ieftin sunt site-urile de reduceri care de mai bine de un an au împânzit piața.
laurentiu.matache - lun, 12 dec. 2011, 09:36

Am făcut pentru voi o analiză a ofertelor şi vă prezentăm cele mai ieftine pachete de vacanță care au rămas pe ultima sută de metri.

355 RON pentru 2 nopți de cazare în apartement/2 persoane + mic dejun + cină romantică + brunch în ziua de Crăciun la Best Western Expo Hotel 4 stele  din Sofia Bulgaria. Puteți achiziționa oferta de aici.

38 de EURO pentru o vacanță de 3 nopți/4 zile în stațiunea Bansko din Bulgaria, cazare în cameră dublă + mic dejun. Gratis: saună, baie cu aburi, piscină, sală fitness! Puteți achiziționa oferta de aici.

249 RON pentru 4 zile (3 nopți) + mic dejun în Praga. Cazare în cameră dublă la Hotel Best Western City Moran 4 stele de la World Travel & Events. Puteți achiziționa oferta de aici.

249 RON / persoană pentru sejur de 4 zile/ 3 nopți de cazare în cameră dublă la Hotel Doncev 3* din Bansko, Bulgaria + mic dejun și cină + acces la sauna, fitnes și jacuzzi + transfer la partie cu shuttle-ul hotelului de la Carpe Diem Travel. Puteți achiziționa oferta de aici.

160 RON pentru un sejur Bran: cazare 2 nopți pentru 2 persoane. Puteți achiziționa oferta de aici.

1124 RON pentru Stockholm, Suedia: cazare 3 nopți cu mic dejun + avion. Puteți achiziționa oferta de aici.

333 RON Crăciun 2011: 2 persoane, 4 zile/ 3 nopți la Pensiunea Edy 3 stele  din Bușteni. Puteți achiziționa oferta de aici.

140 EURO pentru Revelion la Budapesta 4 zile/3 nopți de cazare în cameră dublă cu mic dejun inclus. Puteți achiziționa oferta de aici.

Te-ar mai putea interesa și
Grupări armate din Gaza au furat 66 de milioane de euro de la Banca Palestinei, în urma unei serii de jafuri care au avut loc în aprilie
Grupări armate din Gaza au furat 66 de milioane de euro de la Banca Palestinei, în urma unei serii de jafuri care au avut ...
Forțe armate palestiniene, dintre care una pretinde că face parte din gruparea islamistă Hamas, au furat luna trecută un total de 66 de milioane de euro din seifurile mai multor sucursale bancare......
După Germania și Cehia, Polonia anunță la rândul său că a fost vizată de un atac cibernetic de proveniență rusă
După Germania și Cehia, Polonia anunță la rândul său că a fost vizată de un atac cibernetic de proveniență rusă
Polonia a anunţat că a fost la rândul său vizată de presupuse atacuri cibernetice atribuite unui grup rus numit APT28, ...
Nicușor Dan anunță că tramvaiele de pe linia 41 vor circula până la ora trei în noaptea de Înviere
Nicușor Dan anunță că tramvaiele de pe linia 41 vor circula până la ora trei în noaptea de Înviere
În noaptea de Înviere, linia de tramvai 41 va avea un program de funcţionare prelungit, până la ora 03.00, pentru a ...
Antony Blinken: Washingtonul vrea să ofere statelor insulare din Pacific o ofertă mai bună decât cea chineză
Antony Blinken: Washingtonul vrea să ofere statelor insulare din Pacific o ofertă mai bună decât cea chineză
Statele Unite vor să ofere insulelor din Pacific o "alegere mai bună" decât China, chiar dacă Washingtonul singur nu ...