1EUR = 4.8430 RON | Bucureşti 29 º

Companii

CE Oltenia acordă plăţi compensatorii salariaţilor care doresc încetarea contractelor de muncă

Directoratul Complexului Energetic Oltenia (CEO) a hotărât acordarea de compensaţii financiare pentru salariaţii cu contracte pe perioadă nedeterminată care încetează raporturile de muncă cu acordul părţilor, potrivit Agerpres.

23 feb, 2016 | Agerpres

Potrivit unui comunicat de presă postat marţi pe site-ul companiei, cererile vor fi depuse la Direcţia Resurse Umane până cel târziu la data de 30 martie 2016.

'Având în vedere necesitatea reducerii cheltuielilor societăţii şi implicit a celor de personal, Directoratul CE Oltenia a hotărât acordarea de compensaţii financiare pentru salariaţii cu contracte pe perioada nedeterminată care încetează raporturile de muncă cu acordul părţilor, în baza articolul 55 , litera b din Codul Muncii. Pentru încetarea raporturilor de muncă în aceste condiţii se vor acorda două salarii medii brute pe unitate pentru vechime în societate sub trei ani, patru salarii medii brute pe unitate pentru vechime în societate între trei şi zece ani şi şase salarii medii brute pe unitate pentru vechime în societate peste zece ani', conform sursei citate.

În comunicat se menţionează că se consideră vechime în societate cea realizată de salariaţi atât în cadrul CE Oltenia, cât şi în cadrul fostelor societăţi care au fuzionat în anul 2012.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO