1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 4 º

News

CE: Până acum nu am fost deloc consultaţi cu privire la creşterea a salariilor bugetarilor

"Asa cum s-a angajat fara echivoc in Memorandumul de Intelegere care sta la baza programului de asistenta, autoritatile romane s-au angajat sa consulte Comisia in timp util inainte de adoptarea oricarei masuri noi care poate avea implicatii in ceea ce priveste obiectivele programului.

14 mar, 2012 | ECONOMICA.net

Mai mult decat atat, prin acordul incheiat, acestea sunt obligate sa furnizeze toate informatiile necesare cu privire la orice fel de masuri ori de reforme cu impact fiscal. Pana in prezent, nu am primit nicio informatie oficiala cu privire la majorarea salariilor cu 16% in sectorul public si nici nu am fost consultati cu privire la acest aspect extrem de important", se arata intr-un raspuns remis miercuri HotNews de catre oficiali ai Directiei Generale Afaceri Economice si Financiare a Comisiei Europene.

 

Deindata ce personalul Comisiei va primi informatiile relevante, vom face evaluarea necesara si vom estima atent impactul acestei masuri asupra bugetului. Prin intermediul misiunilor sale de revizuire trimestriale Comisia monitorizeaza indeaproape evolutiile macroeconomice, fiscale, financiare si structurale si se asigura ca obiectivele si conditionalitatile programului sunt urmate indeaproape de catre autoritatile romane, in scopul de a debloca potentialul de crestere al Romaniei, in vederea unor finante publice sanatoase care sa aduca Romania pe o traiectorie de crestere sustenabila, se mai arata in raspunsul remis HotNews.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO