1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 19 º

News

Ce pieţe de Crăciun vizitezi cu cel mult 160 de euro, cu transportul inclus în preţ

Piaţa de Crăciun din Budapesta şi piaţa de Craciun din Viena pot fi vizitate cu maximum 160 de euro, într-o vacanţă de patru zile în destinaţiile menţionate, cu mic dejun şi transport cu autocarul inclus în tariful final al sejurului. ECONOMICA.NET îţi spune ce piaţă de Crăciun poţi vizita cu cel mult 130 de euro şi cât te costă să vezi Praga în preajma sărbătorilor de iarnă.

02 dec, 2012 | ECONOMICA.net

Cât te costă o vacanţă ieftină la Budapesta, Viena sau Praga în luna decembrie

 

Dacă vrei să vizitezi piaţa de Crăciun din Budapesta, poţi opta pentru un pachet turistic de patru zile în capitala Ungariei, care ajunge la 129 de euro. În preţ intră trei nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de patru stele din Budapesta, o excursie la fostul Palat Imperial - Godollo (din Pesta), transportul cu autocar şi ghid însoţitor român. Pe 6 decembrie sau pe 9 decembrie se porneşte spre Budapesta. Intraţi aici sau aici pentru mai multe detalii.
Piaţa de Crăciun din Budapesta e deschisă din 30 noiembrie până pe 30 decembrie.Cu 159 de euro, poţi vedea Viena, Budapesta şi Bratislava, în preajma sărbătorilor de iarnă, inclusiv poţi vizita pieţele de Crăciun din capitala Austriei şi a Ungariei. În aceşti bani intră trei nopţi cazare cu mic dejun în camere duble din hoteluri de trei stele din Bratislava şi Budapesta, precum şi transportul cu autocar şi ghid însoţitor pe traseu. Pe 13 decembrie se porneşte spre Viena. Detalii despre programul sejurului găsiţi aici.

Piaţa de Crăciun din Viena e deschisă începând din 24 noiembrie până pe 26 decemmbrie. O zi mai târziu se dă startul pieţei de Anul Nou în Viena. Informaţii suplimentare despre program, comercianţi şi mai ales ce veţi găsi acolo sunt pe pagina oficială a evenimentului pe care o puteţi accesa aici.


O vacanţă ieftină la Praga în preajma Crăciunului începe acum de la 199 de euro


O minivacanţă ieftină la Praga în preajma sărbătorilor de iarnă ajunge la 199 de euro. Tariful acoperă cinci nopţi cazare cu mic dejun într-un hotel de trei stele din Praga, vizitarea pieţei de Crăciun din Praga, a obiectivelor turistice specificate în programul pe care-l găsiţi aici, tururi panoramice ale oraşelor Viena, Budapesta, Praga şi Bratislava, precum şi excursii la Dresda şi Karlovy Vary. Pe 4 decembrie se porneşte spre Praga. Detalii găsiţi aici.
Piaţa de Crăciun din Praga va fi deschisă începând din 1 decembrie până pe 1 ianuarie 2013. Detalii despre program şi ce puteţi vedea aici, pe pagina oficială a oraşului.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO