1EUR = 4.7260 RON | Bucureşti 32 º

Companii

Ce planuri are Aspirelo, cel mai nou jucător în servicii profesionale de curăţenie

Începând din luna decembrie, cea mai nouă companie specializată în servicii profesionale de curăţenie din Cluj, sub brandul „Aspirelo”, este hotărâtă să seteze standardele în materie de calitate şi eficienţă. Marile noutăţi – tehnologia de ultimă oră, achiziţionată pe bani europeni.

18 dec, 2015 | ECONOMICA.net

Încă de la înfiinţare, Aspirelo s-a specializat pe segmentul „business-to-business”, adresându-se în exclusivitate companiilor. Gama de servicii disponibile se adaptează atât tipului de afacere pe care îl derulează clienţii, cât şi nevoilor şi preferinţelor fiecărui client – tipuri de suprafeţe, ore de lucru, procedee tehnologice etc.

Investiţia iniţială se ridică la 100.000 de euro, în proporţie de 95% bani europeni, şi a creat şapte noi locuri de muncă. Cea mai mare parte a sumei a fost direcţionată spre achiziţia de echipamente premium de ultimă generaţie: aspiratoare pentru praf şi lichide, aspiratoare cu injecţie-extracţie pentru curăţat covoare şi mochete, generatoare de spumă, maşini de spălat cu jet de aburi (140 °C) şi aspirare, maşini de spălat, frecat şi aspirat diferite tipuri de suprafeţe şi pardoseli etc.

Serviciile lui Aspirelo sunt disponibile începând cu luna decembrie pentru sedii de firmă, agenţii bancare, show-room-uri cu vânzare, birouri sau cabinete, redacţii ale instituţiilor de presă, clădiri de birouri, indiferent de dimensiuni, magazine şi centre comerciale, depozite sau spaţii logistice etc.

Aspirelo deţine tehnologia şi know-how-ul necesare pentru curăţenia generală în interiorul clădirilor pe orice tip de suprafaţă. În perioada următoare, vor fi disponibile şi servicii de curăţare, cosmetizare şi întreţinere a faţadelor şi a spaţiilor exterioare conexe clădirilor.

„Ca start-up, începem cu ambiţii mari, mai ales că avem acces la tehnologie şi la know-how care ne vor ajuta să fim un reper pe o piaţă fragmentată şi relativ amatoristă, a serviciilor de curăţenie în Cluj. Pe un asemenea fond, am constatat că marile companii şi clădirile de birouri simt nevoia unei îmbunătăţiri de substanţă a calităţii şi diversităţii serviciilor şi suntem convinşi nu doar că ne vom ridica la înălţimea aşteptărilor lor, dar vom seta standarde noi, pe care piaţa din Cluj nu le-a cunoscut încă. Treptat, vom face pasul şi spre alte oraşe.”, a spus Ana Băg, managerul de proiect al Aspirelo.

Despre „Aspirelo”:

„Aspirelo” este un brand al Total Quality Cleaning S.R.L., companie înfiinţată prin intermediul proiectului „SES - Societăţi pentru economie socială”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, „Investeşte în oameni!”. Prin activitatea desfăşurată, compania îşi propune susţinerea economiei sociale prin crearea de locuri de muncă pentru persoanele defavorizate.

Informaţii suplimentare pe www.aspirelo.ro şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/aspirelocluj.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO