Ministerul Elenei Udrea angajează

MDRT recrutează 4 consilieri în această perioadă, care vor performa în cadrul Direcţiei Cooperare Teritorială Internaţională. Contractele ofertate de Minister sunt pe perioadă determinată.
Economica.net - mar, 24 ian. 2012, 12:25
Ministerul Elenei Udrea angajează

Lista poziţiilor vacante acum la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului

  • 2 consilieri evaluare-examinare, ambii – clasa I, unul – grad  profesional asistent şi celălalt – grad profesional – principal. Ambii vor activa în cadrul Serviciului autoritatea comună de management pentru Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2012.
  • 2 consilieri evaluare-examinare, clasa I, grad profesional principal. Unul dintre ei va activa în cadrul Serviciului autorităţi naţionale – puncte naţionale de contact, iar celălalt – la Biroul asistenţă gestionare programe.

Condiţii de eligibilitate pentru poziţia de consilier, grad profesional asistent:

Candidatul ideal are o diplomă în unul din următoarele domenii: economic, inginerie, juridic, administraţie. Mai departe, te califici pentru această poziţie, dacă ai minimum un an experienţă în specialitatea studiilor, dacă ştii limba engleză la nivel mediu şi dacă ştii să operezi un PC.
Candidatul ideal poate performa în interiorul unei echipe, e un bun planificator, este rezistent la muncă în condiţii de stres, este dispus să facă ore suplimentare şi să călătorească în interes de serviciu.
Mai mult, te califici pentru această poziţie dacă dovedeşti iniţiativă, capacitate de analiză, de sinteză şi de a structura informaţii.

Ce trebuie să ştii dacă vrei să aplici la una din poziţiile de consilier principal:

Eşti eligibil pentru una din aceste poziţii, dacă ai absolvit o facultate din următoarele domenii: economic, inginerie, administraţie, drept; dacă ai cel puţin 5 ani experienţă în specialitatea studiilor, vorbeşti la nivel mediu limba engleză şi ştii să operezi un PC.

Abilităţile soft, descrise la poziţia de consilier asistent, sunt valabile şi în cazul poziţiilor de consilier principal la Minister.

Cum vor fi evaluaţi candidaţii

Evaluarea constă în 3 etape. Primul filtru de evaluare va fi selectarea dosarelor candidaţilor înscrişi la concurs. Cei care au fost rămas în competiţie după această etapă vor susţine proba scrisă, care va măsura cunoştinţele profesionale de specialitate ale candidaţilor şi cunoştinţele lor de limba engleză. Doar candidaţii care au trecut cu brio de această probă de concurs vor susţine un interviu cu recrutorii.

Toate probele sunt eliminatorii.
Data-limită de înscriere la concurs este 26 ianuarie.
Proba scrisă se va susţine pe 1 februarie, la Minister.

Pentru mai multe detalii despre bibilografia concursului şi datele la care se vor susţine probele, intră aici.

Te-ar mai putea interesa și
Grupări armate din Gaza au furat 66 de milioane de euro de la Banca Palestinei, în urma unei serii de jafuri care au avut loc în aprilie
Grupări armate din Gaza au furat 66 de milioane de euro de la Banca Palestinei, în urma unei serii de jafuri care au avut ...
Forțe armate palestiniene, dintre care una pretinde că face parte din gruparea islamistă Hamas, au furat luna trecută un total de 66 de milioane de euro din seifurile mai multor sucursale bancare......
După Germania și Cehia, Polonia anunță la rândul său că a fost vizată de un atac cibernetic de proveniență rusă
După Germania și Cehia, Polonia anunță la rândul său că a fost vizată de un atac cibernetic de proveniență rusă
Polonia a anunţat că a fost la rândul său vizată de presupuse atacuri cibernetice atribuite unui grup rus numit APT28, ...
Nicușor Dan anunță că tramvaiele de pe linia 41 vor circula până la ora trei în noaptea de Înviere
Nicușor Dan anunță că tramvaiele de pe linia 41 vor circula până la ora trei în noaptea de Înviere
În noaptea de Înviere, linia de tramvai 41 va avea un program de funcţionare prelungit, până la ora 03.00, pentru a ...
Antony Blinken: Washingtonul vrea să ofere statelor insulare din Pacific o ofertă mai bună decât cea chineză
Antony Blinken: Washingtonul vrea să ofere statelor insulare din Pacific o ofertă mai bună decât cea chineză
Statele Unite vor să ofere insulelor din Pacific o "alegere mai bună" decât China, chiar dacă Washingtonul singur nu ...