Ce pregătesc cele mai importante magazine online de Black Friday

Anul acesta, Black Friday va începe oficial pentru cei mai importanți retaileri din România în data de 21 noiembrie, deși Altex a furat startul lansând Black Friday pe 13 noiembrie. Dar cum își așteaptă retailerii clienții?
Economica.net - sâm, 15 nov. 2014, 07:04
Ce pregătesc cele mai importante magazine online de Black Friday

Oktal.ro, primul magazin online IT&C lansat în România, va intra și anul acesta cu reduceri semnificative la mii se produse.

“Ne așteptăm ca anul acesta să facem vânzări în ziua de Black Friday de 2 milioane de euro cu 25% mai mult în comparație cu anul trecut mai ales că atitudinea românilor vis a vis de acest eveniment este tot mai pozitivă de la an la an, iar pentru 2014 am pregătit reduceri semnificative ce pot ajunge până la 60%”, a declarat pentru ECONOMICA.NET, Dan Dumitrescu, CEO al Oktal.ro

MarketOnline.ro va începe și el Black Friday tot pe 21 noiembrie 2014

“Pentru Black Friday 2014 estimăm o creștere de 30% a comenzilor față de cele înregistrate anul trecut. Echipa MarketOnline.ro este pregătită să întâmpine valul de clienți nerăbdători care vor să profite de cele mai mari reduceri ale anului, astfel că și în acest an am optat pentru externalizarea serviciului de logistică pentru a ne asigura că produsele comandate de către clienți vor ajunge în cel mai scurt timp la aceștia”, au declarat reprezentanții MarketOnline.

Potrivit acestora, în data de 21 noiembrie, pe site-ul MarketOnline.ro vor fi afișate reduceri de până la 75%, iar clienții vor vedea prețuri speciale pentru: televizoare, tablete, notebook-uri, electrocasnice mari și mici, componente PC, aparate foto și produse de îngrijire personală.

Ce a pregătit evoMAG pentru Black Friday

evoMAG a pregătit pentru ediţia din acest an a Black Friday, care se va desfăşura pe o perioadă de 3 zile începând cu 21 noiembrie, o ofertă de peste 20.000 de produse care vor face obiectul unor reduceri semnificative, de până la 75%. Cele mai mari reduceri vor fi la echipamente electrocasnice şi la produse de îngrijire personală, laptopuri, telefoane mobile, imprimante, tablete, televizoare, echipamente de reţelistică şi componente pentru PC.

Black Friday găseşte evoMAG cu o ofertă mai diversificată, prin urmare cu un stoc mult mai mare de produse în comparaţie cu anii trecuţi şi cu o platformă nouă care oferă o rapiditate mai mare de procesare a comenzilor şi, prin urmare, un timp de livrare mai mic.

“De puţin timp am făcut trecerea la o nouă platformă care ne permite să fim mult mai operativi. Este rezultatul unei munci de doi ani şi jumătate şi a unei investiţii de aproximativ 150.000 de euro. În plus, vom testa anul acesta un nou flux de lucru prin care vom opera comenzile în regim non-stop, astfel încât să putem trimite de mai multe ori pe zi colete către clienţi”, a declarat Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

O altă noutate pe care evoMAG o pune la dispoziţia clienţilor la ediţia din acest an a Black Friday constă în faptul că nu va mai limita cantitatea de produse comandate.

“Estimăm că perioada celor mai mari reduceri din an ne va aduce între 18.000 şi 20.000 de comenzi finalizate, în valoare de aproximativ 2 milioane de euro. Ne aşteptăm în acest an la aproximativ 500.000 de vizitatori pe site-ul evoMAG în cele 3 zile cât va dura promoţia de Black Friday”, a mai spus Mihai Pătraşcu.

SensoDays oferă până la 80% reducere

SensoDays.ro va organiza Black Friday în perioada 21-23 noiembrie și va oferi prețuri reduse la o gamă largă de produse pentru Casă, Îngrijire Personală și Electro-IT.

Magazinul online se așteaptă ca în acest an de Black Friday vânzările din categoria Casă să depășească semnificativ vânzările de gadget-uri și IT. În plus, se așteaptă la o triplare a vânzărilor de pe terminalele mobile față de aceeași perioadă a anului trecut mai ales că unele produse din oferta de Black Friday discounturile vor ajunge până la 80%.

“Anul acesta estimăm o ofertă de patru ori mai bogată decât  ce de anul trecut. Foarte multă varietate veți găsi în categoria produselor pentru casa, care au fost foarte apreciate anul trecut, alături de electrocasnicele mari și mici și cosmetice.  Cele mai populare produse au fost bateriile de lavoar și de bucătarie. Ne așteptăm anul acestă la o creștere exponențială, pentru ca vânzările de până acum ne-au demonstrat ca SensoDays este deja recunoscut în piață ca specialist în acest domeniu” declara Milena Nedelcu, Director Marketing SensoDays.

eMAG organizează Black Friday cu 450.000 de produse la promoție

eMAG, cel mai mare magazin online din România, va oferi reduceri în valoare de 75 milioane de lei  la cele peste 450.000 de produse incluse în oferta specială de Black Friday, pe 21 noiembrie. 

„Întotdeauna am plecat cu acțiunile noastre de la dorințele clientului, iar Black Friday cumulează aceste dorințe într-o zi specială, ziua cu cele mai multe reduceri din an. Am muncit 6 luni pentru a le aduce clienților noștri reduceri totale de 75 mililoane de lei  dintr-o gamă foarte largă de produse”,  spune Iulian Stanciu, director general eMAG.

Astfel dintre cele 450.000 de produse pe care eMAG le bagă de Black Friday 50.000 sunt smartphone-uri, 15.000 televizoare, 25.000 de laptopuri, 10.000 de aparate foto, 10.000 de jucarii, 10.000 de esspresoare, 5.000 de parfumuri, 12.000 de carți și 50 de autoturisme.

Reducerile la autoturisme se vor situa între 20 și 35%, iar printre mărcile prezente în oferta de Black Friday se vor afla Jaguar și Ford.

eMAG estimează vânzări în valoare totală de 150 de milioane de lei pe parcursul întregii zile de Black Friday. Reducerile ajung până la 75% și vor fi aplicate celei mai diversificate game de produse din istoria retailerului online: IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice și climatizare, produse de îngrijire personală și cosmetice, cărţi, jucării, mobilier, auto, articole pentru casă şi grădină.

Te-ar mai putea interesa și
Comisia Europeană alocă 1 miliard de euro pentru investiții în infrastructura de aprovizionare cu combustibili alternativi pentru transportul rutier, maritim și aerian
Comisia Europeană alocă 1 miliard de euro pentru investiții în infrastructura de aprovizionare cu combustibili alternativi ...
Comisia Europeană a lansat, vineri, o cerere de propuneri în cadrul Mecanismului pentru interconectarea Europei - Mecanismul destinat infrastructurii pentru combustibili alternativi (MICA),......
CNIPMMR cere Ministerului Finanțelor realizarea unor campanii de informare a antreprenorilor în legătură cu drepturile şi obligaţiile de natură fiscală
CNIPMMR cere Ministerului Finanțelor realizarea unor campanii de informare a antreprenorilor în legătură cu drepturile ...
Consiliul Naţional al IMM-urilor din România (CNIPMMR) solicită Ministerului Finanțelor realizarea unor campanii de informare ...
Marcel Boloș: Cota unică este cea mai bună alegere pentru România. Nu există niciun motiv pentru adoptarea impozitării progresive (Video)
Marcel Boloș: Cota unică este cea mai bună alegere pentru România. Nu există niciun motiv pentru adoptarea impozitării ...
Cota unică este cea mai bună alegere pentru România şi nu există niciun motiv pentru care ţara noastră să adopte ...
Rezultate financiare preliminare pentru Chimcomplex S.A.în 2023. Vânzările au scăzut cu 38%, iar marja profitului oerațional rezultat a fost de 8%
Rezultate financiare preliminare pentru Chimcomplex S.A.în 2023. Vânzările au scăzut cu 38%, iar marja profitului oerațional ...
Chimcomplex S.A. Borzești, principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, a obținut venituri ...