Ce produse noi aduce IKEA în catalogul din 2013 GALERIE FOTO

Lansarea unui nou catag este prilejul folosit de retailerul suedez de mobilă IKEA pentru introducerea pe piaţa autohtonă a noi produse. ECONOMICA.NET vă prezintă câteva dintre modele ce vor ajunge în magazin din septembrie.
Economica.net - mie, 15 aug. 2012, 10:46
Ce produse noi aduce IKEA în catalogul din 2013 GALERIE FOTO

„Dă o nouă viaţă casei tale” este sloganul cu care retailerul de mobilă suedez a lansat anul acesta catalogul aferent perioadei 1 septembrie 2012-25 august 2013. În cele 324 de pagini ale sale, noul catalog vine cu o nouă structură inspirată din activităţile din casă şi nu pe camerele din imobil. De asemenea, comparativ cu cataloagele anterioare, IKEA marşează anul acesta mai mult pe design şi decoruri decât pe mobila propriu-zisă. În consecinţă, nici numărul produselor noi din catalog nu este mare, „piesa” centrală, ilustrată chiar pe coperta catalogului, fiind fotoliul MK, creat în 1951 şi deţinut chiar de fondatorul  business-ului IKEA, Ingvar Kamprad.  Cu toate acestea, Cornel Oprişan, retail manager IKEA România susţine că şi anul acesta, pe parcursul anului de catalog, gama IKEA se va înprospăta în proporţie de aproximativ 20%.

Măsuţă cu boluri

Prezentată la secţiunea „Găseşt uşor”, prima piese de mobilier nouă din catalog este o măsuţă de cafea cu 4 boluri, în care pot fi depozitate atât jucării, cât şi telecomanda de la televizor. Preţul unei astfel de mese este se 199 de lei. Noutăţi apar şi în gama de cutii de depozitare, un set de patru bucăţi cu capac costând 49,99 de lei.

Lampadar nou pentru somn uşor

Pentru „un somn uşor” IKEA propune în noul său catalog aceleaşi produse ca în cel anterior, diferenţe apărând cu precădere  tot în zona de decor. Spre exemplu, din septembrie, clienţii pot achiziţiona pentru 529 de lei un lampadar LED cu un design inspirat din forma fustiţelor de balerină sau un covor antiderapant care costă 399 de lei. Compania a introdus însă în gamă şi un cadru nou de pat (Duken) din oţel, la preţul de 679 de lei precum şi un divan ce se transformă în pat în valoare de 2.598 lei. La capitolul canapele, gama a fost îmbunătăţită cu o piese de trei locuri cu husă detaşabilă care costă 3499 de lei.

Produse noi la baie şi bucătărie

În cazul mobilierului de baie, singura noutate din catalog este un corp cu două sertare şi lavoar inclus din MDF şi respectiv ceramică care costă 828 de lei, în timp ce pentru bucătărie oferta IKEA include un cărucior pentru depozitare în valoare de 249 de lei. De asemenea, gama de mobilier pentru bucătării a fost completată de modelul Faktum GNOSJO negru, care costă 3320 şi include cinci corpuri de bază, 1 corp înalt şi un blat. Pentru sufragerie, catalogul include ca noutate o masă extensibilă în valoare de 1129 lei.

Zona de birou

Pentru zona de birou, retailerul a inclus în oferta sa o masă care se pliază şi se transformă într-o poliţă pentru obiectele de mici dimensiuni. Preţul produsului este de 149 de lei.  

Mai multe canapele

La capitolul canapele, gama a fost îmbunătăţită cu o piese de trei locuri cu husă detaşabilă care costă 3499 de lei, o familie de canapele cu secţiuni care se pot combina în diverse moduri sau se pot folosi independent . O astfel de secţiune costă 1399 de lei. De asemenea, în ofertă mai există o canapea cu 3 locuri cu spătar înalt în valoare de 2499 de lei, o combinaţie de canapea în valoare de 4.248 lei precum şi o canapea Soderhamn de trei locuri în valoare de 2499 lei. La capitolul canapele extensibile, IKEA vine cu un model nou , Soderhamn, în valoare de 3297 de lei, iar sortimentaţia s-a îmbogăţit cu un model Soderhamn cu husă detaşabilă la 1747 şi un fotoliu cu pernă Popptorp de 249 de lei sau un balansoar Poang de 639 de lei.] Nu în ulimul rând, canapeaua de 3 locuri Ektorp, prezentă şi în catalogul anterior, s-a ieftinit de la 1399 lei la 1199 lei. 

Tot pentru leaving sau garsoniere, IKEA mai propune o măsuţă de cafea pe rotile care costă 169 de lei sau o comodă TV cu uşi cu un design special şi culori puternice de 799 de lei.   

Mai multe despre preţurile din noul catalog IKEA găsiţi aici. 

 

 

 


 

Te-ar mai putea interesa și
Populaţia şi firmele din Italia sunt afectate de dificultăţile economice. Redresarea – la finalul lui 2023, spune şeful UniCredit
Populaţia şi firmele din Italia sunt afectate de dificultăţile economice. Redresarea – la finalul lui 2023, spune ...
Gospodăriile şi companiile din Italia se ajustează la actualele dificultăţi economice iar aceste evoluţii vor sprijini redresarea economiei spre finalul lui 2023, când UniCredit se aşteaptă......
Avarie la rafinăria Petrobrazi. Pulberi de catalizator au fost eliberate în atmosferă
Avarie la rafinăria Petrobrazi. Pulberi de catalizator au fost eliberate în atmosferă
O avarie s-a produs, miercuri, la instalaţia de cracare catalitică a rafinăriei OMV Petrobrazi, incidentul fiind anunţat ...
Secetă 2022 – Suprafaţa agricolă afectată  a depăşit 700.000 de hectare
Secetă 2022 – Suprafaţa agricolă afectată a depăşit 700.000 de hectare
Suprafaţa agricolă afectată de secetă a ajuns, miercuri, la 715.802 hectare, în 38 de judeţe şi în Capitală, potrivit ...
Nicuşor Dan: Primăria a oprit centrala care furniza apa caldă pentru angajaţi ca să facem economie
Nicuşor Dan: Primăria a oprit centrala care furniza apa caldă pentru angajaţi ca să facem economie
Municipalitatea a oprit centrala care furniza apa caldă pentru angajaţi ca să facă economie, a anunţat edilul general ...