Ce resurse financiare alocăm distracțiilor? Top 3 activități gratuite, preferate de români

Educația financiară este un subiect de interes la ora actuală. În 2024 suntem mai atenți ca oricând cum ne cheltuim banii, chiar și când vine vorba de distracțiile de timp liber. Despre cheltuieli responsabile și tot ce înseamnă IQ financiar primim, vrând, nevrând, lecții în fiecare zi.
Ion Dobreanu - joi, 23 mai 2024, 15:30
Ce resurse financiare alocăm distracțiilor? Top 3 activități gratuite, preferate de români

Regulă de bază este să nu cheltui mai mult decât produci, ceea ce în termeni populari va însemna să nu cheltui mai mult decât îți este plapuma. Chiar dacă bugetul nu este unul prea permisiv, vă prezentăm un top 3 al activităților gratuite pentru amatorii de distracții, online și nu numai.

1. Jocuri cu free trial

Sunt platforme dedicate unde puteți găsi oferte cazino fara depunere sau acces la tot felul de distracții de acest tip, fără să cheltuiți ceva. Sunt un mod bun de a testa, dacă ne gândim la cei care le pun la dispoziție, iar pentru useri este o oportunitate de a se relaxa jucând. Fără costuri. Așadar principiul va fi nu am nimic de pierdut! Atenție însă, sunt și aici termeni și condiții de respectat, există un timp limită pentru a solicita acces la astfel de promoții și până să ajungeți acolo, este necesară înscrierea și validarea unui cont de user.

2. Testări de produse

Pe același principiu pot fi și cei care, curioși din fire, vor dori să testeze diverse produse, pot face acest lucru gratuit. Se înscriu în platforme de acest tip și vor primi, gratuit, produsele acasă. Le testează, respectând regulile impuse în campania cu pricina și vor realiza o recenzie completă. Oarecum similar cu ceea ce fac influencerii în social media.

Unii se arată chiar încântați de idee, având în vedere că au astfel ocazia să testeze produse de uz casnic sau personal. Nu investesc nimic din bugetul lor, resursele necesare fiind altele și anume timpul și energia de a acorda feedback.

3. Participarea la evenimente sportive

Pentru că mulți dintre români se plâng de efectele stresului și a vieții sedentare, una din soluții este să investească în starea de bine, făcând sport. Până să ajungem la discuția despre condiții și locație, despre abonamente plătite la sălile de forță, să menționăm că există și în această nișă experiențe gratuite. Sunt evenimentele sportive organizate cu diverse ocazii. Participarea poate fi condiționată de categoria de vârstă sau de locație, însă, cu siguranță sunt ușor de găsit competiții cu participare gratuită – fie de ciclism, fie de maraton.

Idei sunt, șanse sunt, mai rămâne ca interesul nostru să fie la cote înalte. Pentru cei care ar dori să aleagă variante de distracții online, le recomandăm: vezi acest site, unde înscrierea este gratuită și accesul la unele surse de distracție, de asemenea gratuit. Citiți cu atenție termenii și condițiile din site, până când să dați startul distracției.

Exact pe principiul ne punem singuri bariere, când vine vorba despre ce să facem în timpul liber, suntem din start setați pe ideea bugetului. Unele hobbyuri cer și investiții, dar există și alternative ieftine și distracții gratuite. Ați încercat?

Te-ar mai putea interesa și
Zelenski va prezenta propuneri de pace Rusiei după ce acestea vor fi agreate de comunitatea internaţională
Zelenski va prezenta propuneri de pace Rusiei după ce acestea vor fi agreate de comunitatea internaţională
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat sâmbătă că va face propuneri de pace Rusiei după ce acestea vor fi agreate de către comunitatea internaţională, relatează AFP....
Lipsa inovațiilor majore a reașezat piața de wearables. Apple încă lider, dar Xiaomi vine puternic din spate, iar Samsung pierde podiumul. ”Până când vor afișa noi date precum glicemia, consumatorii vor gravita către segmentele de preț medii”
Lipsa inovațiilor majore a reașezat piața de wearables. Apple încă lider, dar Xiaomi vine puternic din spate, iar Samsung ...
Piața de dispozitive purtabile (ceasuri smart, brățări de fitness, căști, etc.) a început anul 2024 cu o creștere ...
Armata ucraineană a atacat o baza aeriană rusă situată la 170 km de granita
Armata ucraineană a atacat o baza aeriană rusă situată la 170 km de granita
Armata ucraineană a atacat în noaptea de vineri spre sâmbătă baza aeriană din oraşul rus Morozovsk, situat la 170 ...
Instalările de baterii de stocare a energiei s-au dublat anul trecut în Europa, dar tot nu e suficient
Instalările de baterii de stocare a energiei s-au dublat anul trecut în Europa, dar tot nu e suficient
Statele dim Uniunea Europeanăa instalat 17,2 GWh de noi sisteme de stocare în baterii (BESS) în 2023, o creștere de 94% ...