Ce să faci dacă nu poți să te autentifici pe serverul de WordPress hosting

Ti s-a intamplat vreodata sa nu te poti autentifica in dashboard pe serverul de WordPress hosting Romania? Aceasta problema poate avea cauze multiple, cum ar fi o eroare la stabilirea conexiunii bazei de date sau una interna la server. Rezultatul este imposibilitatea de a intra pe site si de a vedea ceea ce se intampla. Iata ce sa faci pentru a trece peste un astfel de eveniment!
Ion Dobreanu - vin, 06 aug. 2021, 16:02
Ce să faci dacă nu poți să te autentifici pe serverul de WordPress hosting

Sterge fisierele cookies

Modulele cookie sunt create tot pentru autentificare, avand rolul de a pastra datele pe care le introduci in fiecare sesiune. Cu toate acestea, uneori nu functioneaza in mod normal si ar fi indicat sa le stergi. Acelasi proces se poate efectua si pentru memoria cache din browser. Asigura-te ca activezi din nou aceste functii si incearca sa te reconectezi.

Anumite persoane pot avea eroarea de login pe serviciul de WordPress hosting Romania din cauza adresei URL de la website. Conecteaza-te la un client FTP si editeaza fisierul wp-config.php. Aici se vor adauga urmatoarele linii de cod:

define(‘WP_HOME’,’https://exemplu.ro’);

define(‘WP_SITEURL’,’https://exemplu.ro’);

Inlocuieste exemplu.ro cu denumirea oficiala si salveaza modificarile. Creeaza un backup din timp, deoarece codurile se pot introduce gresit. Avand insa continutul salvat, stii sigur ca o sa poti reveni oricand la normal.

Dezactiveaza pluginurile

Multe pluginuri nu sunt actualizate in conformitate cu ultimele standarde, existand conflicte intre ele pe server. Dezactiveaza-le pe rand, pana cand afli care este cel corupt. Aceasta actiune se poate face prin intermediul zonei director din cPanel. O alta alternativa este sa redenumesti wp-content/plugins cu plugins-change. O schimbare de acest tip pe serverele WordPress hosting Romania opreste instant toate modulele. Repeta procesul si pentru sectiunea de teme. Revenind la un layout implicit, sunt sanse mari sa te poti conecta.

Sterge fisierul .htaccess

Fisierul .htaccess are ca scop configurarea site-ului si este utilizat pe serverele care ruleaza prin intermediul Apache. Se detecteaza si este executat automat, iar asta duce la activarea sau dezactivarea anumitor functionalitati. De asemenea, acest fisier este responsabil de redirectionari sau blocarea diverselor adrese IP. Cu alte cuvinte, va avea efect asupra intregului director si la subdirectoare.

Uneori, htacces poate deveni insa corupt si poti banui care sunt urmarile. De aceea, il poti sterge si sa incerci sa te conectezi din nou. Daca reusesti, acceseaza setari si apasa click pe salvare, pentru a crea un fisier nou. In sectiunea de aici ar fi recomandat sa verifici wp-admin si elementul wp-login.php. In general, folderele au codul 775 si fisierele de acest tip 664 (cu exceptia wp-config.php).

Ce sa faci daca nu te poti conecta pe serverul de WordPress hosting Romania?

In situatia in care sfaturile de mai sus nu functioneaza, cauza este probabil o alta eroare, cum ar fi cea 500. Drept urmare, cel mai bine ar fi sa te documentezi in legatura cu solutionarea acesteia. Daca intampini in continuare probleme cu parola, o poti schimba prin intermediul emailului. O alta posibilitate este sa faci asta in phpMyAdmin. Urmand aceste sfaturi, vei reusi sa obtii rezultatul dorit.

Te-ar mai putea interesa și
Bihor: S-a deschis circulația pe noua centura Sântandrei, prima dintre cele șapte centuri noi construite de CJ
Bihor: S-a deschis circulația pe noua centura Sântandrei, prima dintre cele șapte centuri noi construite de CJ
Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Bihor a anunţat, duminică, deschiderea traficului pe Centura Sântandrei, un drum nou în lungime de 5 kilometri, prima din cele şapte centuri noi construite......
Austriecii de la Wiener Privatklinik caută să angajeze asistente medicale din România
Austriecii de la Wiener Privatklinik caută să angajeze asistente medicale din România
Wiener Privatklinik din Viena, unde deja lucrează câţiva medici români şi 20 de asistente românce, vrea să mai angajeze ...
Jaguar anunță ediția specială F-PACE 90th Anniversary Edition
Jaguar anunță ediția specială F-PACE 90th Anniversary Edition
Marca Jaguar se apropie de împlinirea a nouă decenii de inovații și producție de motoare cu ardere internă și sărbătorește ...
Elicopterul președintelui Iranului a fost nevoit să aterizeze forțat în urma unui accident
Elicopterul președintelui Iranului a fost nevoit să aterizeze forțat în urma unui accident
Un elicopter al preşedinţiei Iranului a fost implicat duminică într-un accident în nord-vestul ţării şi încă nu ...