1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 37 º

News

Ce servicii de televiziune şi internet îţi poţi cumpăra în aproximativ 16 euro

Operatorii de comunicaţii fixe se bat în oferte pentru a atrage noi clienţi pentru serviciile de televiziune şi internet, sigurele care le mai pot creşte veniturile.

22 dec, 2012 | ECONOMICA.net

ECONOMICA.NET a analizat ofertele principalilor trei operatori de comunicaţii fixe, iar pachetele sunt formate din servicii de internet, televiziune şi telefonie fixă, marja de preţ aleasă pentru un pachet este de aproximativ 16 euro.

Dacă treci pe RCS&RDS şi vrei servicii de internet, televiziune şi telefonie poţi alege un pachet format din Bază Digital, cu 100 de posturi, o conexiune prin fibră optică de 50 Mbps şi Voce Familia cu 0 minute incluse la care se adaugă recieverul pentru televziune digitală HD, totul la 74 de lei pe lună.

Romtelecom îţi oferă un pachet Dolce Variat IPTV cu 70 de posturi, o conexiune ClickNet prin fibră optică cu o viteză de 50 Mbps şi serviciul  Voce Zero plus recieverul pentru televiziune digitală HD, totul la 70 de lei pe lună.

UPC este ceva mai scump, pentru un  pachet format dintr-un abonament cu 66 de canale incluse, o conexiune prin fibră optică de 60 Mbps, un abonament de voce cu 0 minute incluse şi un mediabox HD pentru care clienţii plătesc 76 de lei.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO