Oprescu: Ce trebuie să citească Geoană după excludere

Sorin Oprescu îi recomandă lui Mircea Geoană, care a fost exclus din PSD, să citească "Marele vrăjitor". "Micul prinţ" ar fi prea mult.
Economica.net - mie, 23 nov. 2011, 13:07

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, prezent, miercuri, la deschiderea Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus (23 – 27 noiembrie), a declarat că i-ar recomanda lui Geoană să citească „Marele vrăjitor”, transmite Mediafax.

Întrebat dacă nu ar dori să îi recomande cartea „Micul Prinţ” (de Antoine de Saint-Exupéry) lui Geoană, Sorin Oprescu a răspuns: „Nu, nu, ar fi prea mult”.

Mircea Geoană a fost exclus din PSD, marţi seară, în urma deciziei luate în CExN. Totodată, Geoană a fost revocat, miercuri, din funcţia de preşedinte al Senatului.

Primarul general al Capitalei a mărturisit că, pe lângă cărţile de medicină pe care le lecturează „oblic”, în prezent citeşte o carte care îi place foarte mult – „Ivanhoe”, de Walter Scott, iar atunci când este supărat citeşte „proză politică”.

Sorin Oprescu a spus câteva cuvinte şi la deschiderea oficială a Târgului de Carte Gaudeamus, dar, până a fost invitat la microfon, el a preferat să stea pe scările care coboară spre scena principală a Pavilionului Central de la complexul Romexpo, unde are loc manifestarea. Până când i-a venit rândul să vorbească, Sorin Oprescu a fost fotografiat cu telefonul mobil şi abordat de câţiva vizitatori ai târgului.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Bucureşti – Poliţiştii au dat 48 de sancţiuni contravenţionale şi amenzi de 23.000 de lei, în urma verificărilor pentru respectarea normelor anti-COVID
Bucureşti – Poliţiştii au dat 48 de sancţiuni contravenţionale şi amenzi de 23.000 de lei, în urma verificărilor ...
Poliţiştii Capitalei au aplicat, miercuri, 48 de sancţiuni contravenţionale, avertismente şi amenzi de 23.000 de lei, ...
Ce se întâmplă cu leul azi – curs valutar interbancar 28.10.2021
Ce se întâmplă cu leul azi – curs valutar interbancar 28.10.2021
Euro începe ziua aproape de maximul istoric înregistrat în faţa leului, la cursul BNR în luna septembrie
Patru modele de cinci stele și unul de patru la cele mai recente teste de siguranță EuroNCAP – VIDEO
Patru modele de cinci stele și unul de patru la cele mai recente teste de siguranță EuroNCAP – VIDEO
Organismul de testare a siguranței vehiculelor, EuroNCAP, a dat publicității rezultatele ultimelor sale teste la care ...