1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 34 º

News

Ce trebuie să ştii ca să câştigi până la 10.000 euro lunar în Europa. Cel mai bine plătite joburi afară

ECONOMICA.NET a selectat pentru dumneavoastră câteva dintre joburile plătite cu salarii lunare cuprinse între 2.700 de euro şi 10.000 de euro în Europa, ofertate acum candidaţilor români de către angajatori străini.

29 oct, 2013 | ECONOMICA.net

O firmă de recrutare caută 10 români pe care să-i angajeze pe posturile de assistant driller, driller, toolpusher, senior toolpusher, pe platforme de foraj din Marea Nordului.
Angajatorii ofertează românii cu salarii lunare de circa 5,800 de euro pentru postul de assistant driller, salarii de 7.600 de euro pe lună pentru postul de driller, salarii lunare de circa de circa 8.800 de euro pentru toolpusher şi de peste 10.000 de euro pe lună pentru postul de senior toolpusher. La aceste salarii se adaugă şi bonusuri lunare, asigurare dentară şi medicală, suportate de angajator.  
13 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru locurile de muncă din Marea Nordului. Detalii, aici.

O firmă de recrutare franceză caută şase medici psihiatri din România dispuşi să muncească în Franţa.
Recrutorii caută medici rezidenţi Psihiatrie, aflaţi în ultimul an de rezidenţiat. Cunoaşterea temeinică a limbii franceze în momentul interviului de recrutare nu este obligatorie. Spitalul în care veţi lucra va cofinanţa studiul limbii franceze.
Angajatorii ofertează medicii români cu salarii brute lunare de circa 6.457 de euro.
Detalii despre aceste locuri de muncă, aici.


Angajatorii din Elveţia caută 31 de asistenţi medicali generalişti români care au cel mult 50 de ani şi care au absolvit cel puţin şcoala postliceală sanitară. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au lucrat minimum trei ani în Austria, Germania sau Franţa. Candidaţii selectaţi vor lucra în cantoanele în care se vorbeşte germană sau franceză şi vor câştiga între 4.300 de euro şi 3.800 de euro salariu brut lunar. 16 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.


Oficiul de Poliţie al Uniunii Europene (Europol) angajează la Haga pe postul de test engineer cu cel puţin şase ani experienţă în software testing.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii cuprinse între 2.700 de euro şi 3.700 de euro pe lună, funcţie de experienţa dobândită în domeniu. Venitul lunar încasat de candidatul selectat pe acest post depăşeşte 5.000 de euro cu indemnizaţiile de expat, de creşterea copilului, de întreţinerea gospodăriei.
5 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Amănunte, aici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO