Ce urmează să se schimbe pentru clienţii Vodafone şi UPC după fuziunea celor doua companii

Vodafone România şi UPC România au finalizat procesul de achiziţie, după aprobarea Comisiei Europene privind preluarea de către Vodafone Grup a operaţiunilor Liberty Global în România, Germania, Cehia şi Ungaria, într-o tranzacţie de 18,4 miliarde de euro.  
Lidia Neagu - joi, 01 aug. 2019, 18:20
Ce urmează să se schimbe pentru clienţii Vodafone şi UPC după fuziunea celor doua companii

Astfel, Vodafone, cel de-al doilea operator de telefonie mobilă după numărul de clienţi, se va combina cu UPC, cel de-al treilea jucător de pe piaţa de servicii fixe de cablu şi internet. Celor aproximativ 9 milioane de clienţi ai Vodafone li s-ar alătura circa 960.000 de utilizatori UPC. După fuziune, Vodafone va adăuga în portofoliul propriu servicii de telecomunicaţii convergente.

Dar ce înseamnă acest lucru pentru clienții acestor două companii?

Pentru persoane fizice

Vodafone oferă, pentru consumatorii casnici, servicii mobile de telefonie, internet şi video la cerere, iar UPC are în portofoliu servicii fixe de televiziune, internet şi telefonie. 

După fuziunea celor doi operatori, clienții Vodafone și UPC persoane fizice trebuie să știe că pentru serviciile curente contractele lor rămân neschimbate. În viitorul apropiat, spune că va pregăti noi oferte și beneficii.

Dacă aveți nevoie de asistență de orice fel, pentru moment, lucrurile rămân neschimbate. Ambele companii pot utiliza aceleași canale de contact ca până acum. Pentru orice situaţie referitoare la produsele şi serviciile Vodafone, poţi utiliza metodele de contact disponibile pe www.vodafone.ro/personal/asistenta. De asemenea, dacă eşti client UPC şi ai nevoie de asistenţă privind serviciile de care beneficiezi, poţi utiliza metodele de contact disponibile pe: www.upc.ro/asistenta/contact.

Tranzacția nu va include operațiunile UPC România de televiziune prin satelit, Focus Sat, astfel că abonaţii acestui serviciu nu vor fi afectaţi în vreun fel.

Pentru persoane juridice

Şi pentru aceşti clienţi contractele aflate în derulare vor rămâne neschimbate. „Vom continua să furnizăm produse și servicii complete de ultimă generație adaptate nevoilor afacerii tale. Oferim atât conectivitate, cât și servicii personalizate pentru a răspunde nevoilor companiei tale prin intermediul primei rețele 5G din România si a celor mai fiabile retele de internet fix de mare viteza si conexiuni dedicate”, spune Vodafone într-un comunicat.

De asemenea, account managerul va rămâne același, atât în Vodafone, cât şi în UPC, și va fi persoana care te va ajuta să obții toate informațiile de care ai nevoie, în legătura cu serviciile de la fiecare operator.

Pentru aceia care sunt concomitent clienţi ai ambelor companii, trebuie să ştie că ambele contracte de servicii vor rămâne neschimbate.

Vodafone are o istorie de 22 de ani in Romania. Printre premierele Vodafone România pe piaţa locală se numără primul serviciu de call center (1997), prima fundaţie corporativă (1998), lansarea serviciului de SMS, a celui de date şi fax în 1998, primul sistem de recunoaştere automată a discursului (2014), prima reţea NB-IoT (2018) şi prima reţea 5G (2019).

UPC România este de peste 25 de ani pe piaţa locală. Premierele UPC în România includ lansarea televiziunii digitale, DVR (2008), HD (2009), 3D (2011) şi a internetului de mare viteză (2013).

Te-ar mai putea interesa și
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a efectuat plăţi pentru anul de cerere 2023 în suma totală de 123,99 de milioane de lei lei (24,93 de milioane de euro), în......
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 de locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată ...
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune ...
Sistemul naţional e-Transport este special creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală ...
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost suprasubscris cu peste 330%
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost ...
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) a anunțat astăzi ...