Wall Street Memes sfidează piața cripto – a adunat peste 350.000 USD în doar 12 ore (P)

În ciuda scăderilor drastice de preț care au loc pe piața cripto, moneda Wall Street Memes a strâns 25 de milioane de dolari în cadrul campaniei de prevânzare și anunță oficial noul său serviciu de miză și listările pe bursele de schimb de top care vor avea loc începând cu 27 septembrie.
Ion Dobreanu - sâm, 26 aug. 2023, 21:20
Wall Street Memes sfidează piața cripto - a adunat peste 350.000 USD în doar 12 ore (P)

Moneda inspirată din acțiunile meme, alimentată de comunitate, Wall Street Memes este acum la o distanță de doar 900.000 USD de a intra în ultima etapă a prevânzării sale, care a fost împărțită în 30 de etape. Prețul jetonului crește de la 0,033 USD la 0,0337 USD în etapa finală.

Astfel, investitorii nu au timp de pierdut, dacă vor să se alăture proiectului înainte de listarea pe bursele de schimb, unde prețul va fi influențat de cerere și ofertă. Wall Street Memes a trezit mult entuziasm în jurul său și, prin urmare, doar în ultimele 12 ore, proiectul a strâns peste 350.000 USD.

                                                                                                  Cumpărați Wall Street Memes

Cumpărați $WSM acum și puteți câștiga până la 283% APY din monedele mizate

În prezent, participanții pot câștiga un randament anual procentual de 283%, conform tabloului de bord de miză.

La momentul redactării acestui articol, pool-ul de mize totalizează 70.534.061 de jetoane, iar această cifră ar putea crește rapid la o majoritate a ofertei de prevânzare, deoarece deținătorii profită de oportunitate pentru a bloca randamentul.

Deși APY va scădea pe măsură ce mai multe jetoane sunt depuse în contractul inteligent, probabil că va fi în continuare la un nivel impresionant până la momentul lansării, adăugând un stimulent suplimentar pentru potențialii cumpărători de $WSM.

Miza a fost lansată abia joi, dar membrii comunității nu au ratat niciun moment și au observat că serviciul este disponibil cu două zile mai devreme, ca parte a unei lansări surpriză.

Semnificația mizării nu poate fi exagerată. Deoarece oferă un flux pasiv de venit, va încuraja deținerea pe termen lung a monedei.

Importanța mizării: Menținerea Wall Street Memes pe linia de plutire

În același timp, în ceea ce privește capitalul blocat în monede, acesta oferă stabilitate a prețurilor, reducând orice presiune de vânzare atunci când $WSM se lansează pe bursele centralizate majore (CEX) în septembrie.

Acest lucru nu se bazează pe speculații inactive, ci pe experiența reală a pieței a unui nou tip de monedă „versiunea 2” care pune miza în prim-plan într-un mod similar cu $WSM – btc20.com.

BTC20 este o monedă „versiunea 2” care a fost lansată direct în DEX cu o aprovizionare de maximum 21 de milioane de tokenuri (la fel ca Bitcoin) și un model de miză pentru a câștiga, care plătește conform unui program care reproduce producția BTC din 2011.

BTC20 se tranzacționează în creștere cu 80% de la lansarea sa în urmă cu puțin mai mult de o săptămână și nu a fost supus unei scăderi în urma prăbușirii actuale a pieței cripto.

Produs misterios în lucru la Wall Street Memes, potrivit surselor

Pe măsură ce își închide obiectivul de 30 de milioane de dolari în prevânzare, Wall Street Memes și-a alocat 30% din jetoane pentru recompensarea comunității.

Dar planurile sale nu se opresc la miză. Potrivit unor surse apropiate proiectului, echipa plănuiește o lansare majoră a unui produs înainte sau imediat după listarea pe bursele de schimb.

Wall Street Memes – prevânzare corectă, ideală pentru managementul sofisticat al riscurilor

Wall Street Memes nu este doar cea mai mare prevânzare a anului, este și una dintre cele mai corecte.

50% din oferta de tokenuri de 2 miliarde este disponibilă în prevânzare: 30% ca recompense ale comunității, 10% pentru lichiditatea CEX și 10% pentru lichiditatea DEX.

Și odată cu adăugarea utilității de mizare la $WSM, deținătorii de tokenuri sunt recompensați pentru angajamentul lor timpuriu față de proiect.

Dacă nu a făcut-o deja, Wall Street Memes va deveni și mai mult un magnet pentru fondurile investitorilor cripto care doresc să-și diversifice portofoliul și să controleze riscul de capital.

                                                                                                    Cumpărați Wall Street Memes

Te-ar mai putea interesa și
Miniștrii de Finanțe din UE au căzut de acord asupra noilor reguli privind rambursarea mai rapidă a banilor proveniți din dubla impunere
Miniștrii de Finanțe din UE au căzut de acord asupra noilor reguli privind rambursarea mai rapidă a banilor proveniți ...
Miniştrii de Finanţe din Uniunea Europeană, reuniţi marţi la Bruxelles, au convenit asupra unor noi reguli menite să ajute investitorii la recuperarea sumelor în caz de dublă impunere,......
Hidroelectrica raportează un profit de peste 1,32 de miliarde de lei pentru primele trei luni din an, în scădere 23%
Hidroelectrica raportează un profit de peste 1,32 de miliarde de lei pentru primele trei luni din an, în scădere 23%
Grupul Hidroelectrica a înregistrat în primele trei luni ale anului în curs un profit net în scădere cu 23%, la 1,326 ...
Banca Angliei ar putea decide luna viitoare să reducă dobânda de referință, în contextul evoluțiilor de pe piața forței de muncă
Banca Angliei ar putea decide luna viitoare să reducă dobânda de referință, în contextul evoluțiilor de pe piața ...
Nivelul salariului reglementat în Marea Britanie a crescut mai mult decât se estima în primul trimestru din 2024, dar ...
ANCOM: Viteza medie de download pentru internetul fix a crescut cu 10% anul trecut față de 2022
ANCOM: Viteza medie de download pentru internetul fix a crescut cu 10% anul trecut față de 2022
Utilizatorii de internet din România au înregistrat anul trecut o viteză medie de download de 587 Mbps pentru internetul ...