CEC Bank lansează cardul multicurrency care oferă acces la contul în lei, euro şi în alte 8 valute

CEC Bank lansează cardul multicurrency prin intermediul căruia clienţii au acces direct la conturi în zece valute şi pot face plăţi la comercianţi şi retrageri fără comisioane şi costuri asociate schimbului valutar, conform unui comunicat al băncii.
AGERPRES - mie, 21 sept. 2022, 11:51
CEC Bank lansează cardul multicurrency care oferă acces la contul în lei, euro şi în alte 8 valute

„Cardul Multicurrency răspunde unor nevoi clare pe care le-am identificat în piaţă: români care călătoresc sau fac cumpărături online din străinătate şi vor să evite costurile asociate conversiilor valutare sau retragerilor de numerar, dar şi români care lucrează în străinătate şi trimit bani acasă familiei”, a declarat Bogdan Neacşu, Director General al CEC Bank.

Cardul de debit pentru persoane fizice Visa Multicurrency poate avea asociate până la zece conturi în lei, euro şi alte valute şi are zero comision de administrare şi zero comision la retragerile de la bancomatele din România şi Uniunea Europeană. În plus, se oferă retrageri gratuite de la orice bancomat din lume în limita a 1000 lei/lună şi acces gratuit la CEC app – mobile banking.

Cardul poate fi alimentat prin transferuri în lei sau în valută, dar şi prin depuneri în lei şi euro la bancomatele multifuncţionale (MFM) CEC Bank. În cazul unor plăţi sau retrageri în valută, dacă există disponibil în contul în valuta respectivă (eg euro sau lire sterline), tranzacţia se va realiza direct în acea monedă, fără costuri asociate conversiei valutare, scrie Agerpres.

Cardul Visa Multicurrency poate fi obţinut din orice sucursală CEC Bank, dar şi 100% online, inclusiv de către aceia care lucrează în străinătate şi au acte de identitate româneşti. Cei care accesează acest card, vor obţine şi un card virtual Multicurrency, care poate fi utilizat chiar de a doua zi din aplicaţia de mobile banking – CEC app – şi pentru plăţi direct de pe telefon, prin portofelele virtuale Apple Pay sau Google Wallet, ceasuri sau brăţări smart (Fitbit Pay, Garmin Pay).

Cele 9 valute străine care pot fi asociate cardului de debit VISA Multicurrency fără comisioane suplimentare de deschidere şi administrare cont sunt euro, dolari SUA, dolari canadieni, lire sterline, franci elveţieni, coroane daneze, coroane suedeze, forinţi sau zloţi.

CEC Bank este instituţia financiară cu cea mai lungă tradiţie din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de peste 53,3 de miliarde lei, la sfârşitul primului semestru din 2022.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piaţa românească şi oferă o gamă completă de produse şi servicii persoanelor fizice, IMM-urilor şi corporaţiilor mari, prin multiple canale de distribuţie: unităţi bancare, reţele de terminale ATM şi POS, internet banking, mobile banking şi magazinul virtual CEC-IN – unde pot fi accesate produse şi servicii bancare 100% online.

Te-ar mai putea interesa și
UEFA va distribui 331 de milioane de euro echipelor participante la Campionarul European din 2024
UEFA va distribui 331 de milioane de euro echipelor participante la Campionarul European din 2024
UEFA va distribui în total 331 de milioane de euro selecţionatelor participante la Campionatul European din Germania - EURO 2024, a anunţat sâmbătă forul fotbalistic continental, citat de......
Iohannis: România va investi 2,5 miliarde de euro până în 2027 în diversificarea energetică a județelor dependente de industrii intensive în carbon
Iohannis: România va investi 2,5 miliarde de euro până în 2027 în diversificarea energetică a județelor dependente ...
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că, până în 2027, România va investi 2,5 miliarde de euro din Fondul ...
COP28: Kamala Harris anunță că SUA vor vărsa 3 miliarde de dolari în Fondul verde pentru climă
COP28: Kamala Harris anunță că SUA vor vărsa 3 miliarde de dolari în Fondul verde pentru climă
Vicepreşedintele american Kamala Harris a anunţat sâmbătă, la COP28 în Dubai, o contribuţie de 3 miliarde de dolari ...
Miniştrii de externe din Mali, Niger şi Burkina Faso au recomandat intrarea celor trei state într-o confederație
Miniştrii de externe din Mali, Niger şi Burkina Faso au recomandat intrarea celor trei state într-o confederație
Miniştrii de externe din Mali, Niger şi Burkina Faso au recomandat vineri crearea unei confederaţii cu ambiţia de a realiza ...