1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Cei mai apreciaţi directori de companii din Statele Unite. Pe ce loc se clasează Mark Zuckerberg

Directorul general al reţelei de socializare LinkedIn, Jeff Weiner, este şeful de companie cu cea mai ridicată rată de apreciere în rândul angajaţilor, de 100%, în timp ce Mark Zuckerberg, care conduce Facebook, ocupă poziţia a zecea, arată un studiu citat de CNN.

23 mar, 2014 | Mediafax

Şeful LinkedIn este urmat de directorii companiilor Ford Motor, Alan Mulally, şi Edelman, Richard Edelman, ambii cu apreciaţi de 97% din angajaţii lor, potrivit unui studiu realizat de Glassdoor, un site despre locuri de muncă şi cariere, scrie CNN.

În fiecare an Glassdoor cere angajaţilor din SUA să-şi exprime, anonim, opinia referitor la felul în care şeful conduce compania. Pentru ca un director să fie inclus în top, Glassdoor trebuie să primească minimum 100 de opinii despre acesta.

Top cinci este completat de directorul Northwestern Mutual, John E. Schlifske, şi de cel al Qualcomm, Paul E. Jacobs.
Pe poziţia a şasea se situează Craig Jelinek - şeful Costco, urmat de Brad Smith - directorul Intuit, Lloyd C. Blankfein - Goldman Sachs şi Howard D. Schultz - Starbucks.

Ultima poziţie din top zece este ocupată de Mark Zuckerberg - şeful Facebook, care este apreciat de 93% din angajaţii celei mai mari reţele de socializare din lume.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO