1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Cei mai doriţi angajatori din România: Huawei, IBM şi Ford - studiu

Huawei, IBM, Ford sunt, în această succesiune, cei mai doriţi angajatori din ţara noastră, potrivit studiului Randstad Employer Branding, remis astăzi Economica. 

10 mai, 2019 | ECONOMICA.net

Compania Randstad România, filială a Grupului Randstad, unul dintre cei mai mari jucători din Resurse Umane la nivel mondial, a lansat, în premieră pentru țara noastră, studiul Randstad Employer Branding 2019. Iată cele mai importante concluzii ale studiului Randstad Employer Branding despre piaţa muncii din România:


ING Bank este cel mai mai dorit angajator din industria bancară, Coca-Cola - cel mai apreciat angajator din FMCG, Valeo - din producție industrială, OMV - din petrol și gaze, Orange - din telecomunicații, CGS - din servicii, Kaufland - cel mai dorit angajator din retail, Ford - din automotive, Huawei - din IT.

Cele mai importante criterii funcţie de care respondenţii români au spus că îşi aleg angajatorul sunt: salariul și beneficiile oferite, atmosfera de la muncă, siguranţa locului de muncă, evoluţia profesională, echilibrul între viaţa profesională şi personală - în această succesiune, arată studiul citat mai sus.

Jumătate dintre persoanele intervievate în cadrul studiului au spus că nu ar lucra pentru o companie cu o reputație proastă, chiar dacă le-ar oferi o creștere salarială.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO