Cei mai doriţi burlaci din lume FOTO

Unii dintre cei mai bogaţi, puternici şi faimoşi bărbaţi din lume sunt încă burlaci şi în căutarea dragostei.
Economica.net - joi, 17 nov. 2011, 12:10

Imaginaţi-vă că mergeţi la cină la cele mai scumpe restaurante, la petreceri mondene, vă petreceţi vara pe yacht, pe Marea Mediterană şi multe alte avantaje pe care le are orice iubită a unui bărbat miliardar.

O parte din bărbaţii de pe listă au moştenit banii de la familiile lor regale, în timp ce alţii au reuşit să îi câştige singuri.

Prinţul Amedeo al Belgiei, Arhiduce de Austria-Este – 25 de ani

Familia sa regală nu a făcut publică averea sa, însă suntem siguri că prinţul nu duce lipsă de bani. Este sportiv, aşa că puteţi să îl impresionaţi susţinându-l în diversele competiţii la care participă.

Prinţul Philippos – 25 de aniNici averea familiei sale nu este cunoscută, însă contează că este un prinţ şi face parte din familia regală din Grecia şi din Danemarca. Puteţi să îl impresionaţi prin cunoştinţele de istorie şi de sport.

Stavros Niarchos III – 26 de ani

Este nepotul lui Stavros Niarchos, întemeietorul unul mare lanţ de magazine, iar familia sa are o avere estimată la două miliarde de dolari. Este un kiteboarder profesionist şi a avut legături cu Paris Hilton şi Lindsay Lohan.

Albert von Thurn und Taxis – 27 de ani

Este unul dintre moştenitorii tronurilor Thurn and Taxis din Germania. Are afaceri imobiliare, o companie IT, se ocupă de artă şi are 30.000 de hectare de pădure în ţara sa natală. A apărut în topul Forbes, pentru prima oară, la opt ani.

Mark Zuckerberg – 27 de ani

Sursa sa de bogăţie este Facebook, având o valoare de 17.5 miliarde de dolari. Din păcate, el are o prietenă, Priscilla Chan, de ceva vreme.

Prinţul Harry – 27 de ani

Averea sa este estimată la 46 de milioane de dolari şi este al treilea la rând pentru moştenirea tronului Marii Britanii, după tatăl său Charles şi prinţul William, care s-a căsătorit la începutul anului. Dacă vreţi să îl impresionaţi, petreceţi la maxim şi implicaţi-vă în acţiuni umanitare. Învăţaţi de la cumnata sa, Kate Middleton.

Scott Duncan – 28 de ani

Are o avere de circa 3.4 miliarde de dolari şi moşteneşte o afacere cu petrol. Este unul dintre puţinii miliardari din topul Forbes 400 care au sub 30 de ani şi nu au nicio legătură cu Facebook. Nu există fotografii cu el pe internet, aşa că va fi cam greu să îl găsiţi în realitate.

Eduardo Saverin – 29 de ani

Eduardo are o avere estimată la două miliarde de dolari şi provine tot din Facebook. Puteţi să daţi peste el într-o piscină din St.Tropez.

Fahd Hariri – 30 de ani

Tânărul libanez are o avere de 1,5 miliarde de dolari, iar sursa bogăţiei sale vine din construcţii, investiţii şi din FutureTV, care aparţine familiei sale. Fahd călătoreşte foarte mult: s-a născut în Liban, trăieşte la Paris şi are afaceri prin Europa şi SUA.

Prinţul Carl Phillip – 32 de ani

Nu se cunoaşte averea sa, însă este al doilea la rând pentru tronul Suediei. Adoră cursele de maşini, înotul şi schiul, aşa că aveţi şanse mari să îl găsiţi la astfel de evenimente.

Jamie Johnson – 32 de ani

Moştenitorul companiei Johnson & Johnson, a regizat trei documentare despre oamenii super-bogaţi.

John Mayer – 34 de ani

Are o avere de circa 40 de milioane de dolari, făcuţi din muzică.

Peter Thiel – 43 de ani

Peter are o avere de circa 1,5 miliarde de dolari, strânsă din PayPal şi dintr-o investiţie de 500.000 de dolari în Facebook, care a dat roade. Dacă ştiţi să jucaţi şah, îl veţi da pe spate.

Andre Balazs – 54 de ani

Andre are o avere de 450 de milioane de dolari, fiind un dezvoltator imobiliar şi de hoteluri. Impresionaţi-l prin umor, întrucât îi place să râdă.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Nivelul de educaţie al părinţilor influenţează semnificativ riscul de sărăcie al adulţilor din România
Nivelul de educaţie al părinţilor influenţează semnificativ riscul de sărăcie al adulţilor din România
România este pe primul loc în Uniunea Europeană la ponderea persoanelor adulte aflate în risc de sărăcie ale căror ...
România – cea mai scăzută creştere economică din UE în trimestrul al treilea
România – cea mai scăzută creştere economică din UE în trimestrul al treilea
Produsul Intern Brut al zonei euro a înregistrat o creştere de 2,2% în trimestrul al treilea al acestui an, comparativ ...
Cîţu: Nu s-a discutat de nicio creştere de salarii
Cîţu: Nu s-a discutat de nicio creştere de salarii
Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat că la şedinţa de luni a coaliţiei de guvernare nu s-a discutat despre o ...