1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

News

Cel mai bun smartphone dintotdeauna? Lumia spune că iPhone, iar Siri susține că Lumia

Întrebată care este cel mai bun smartphone dintotdeauna, asistenta personala de pe iPhone 4S, Siri, a șocat pe toată lumea oferind ca răspuns telefonul Nokia Lumia 900.

14 mai, 2012 | ECONOMICA.net

 Așa cum era de așteptat, presa internațională a pornit o serie de mici analize din care a reieșit că Siri își bazează răspunsurile în funcție de motorul de căutare Wolfram Alpha. Mai mult, se pare că acesta isi preia rezultatele din review-urile de pe internet ale utilizatorilor, iar spre surprinderea multora, în SUA, Nokia Lumia 900 beneficiază de un rating foarte bun.

Dar ca și când asta nu era suficient, ghiciți care este răspunsul oferit de serviciul Tell Me al Microsoft, disponibil pe Nokia Lumia 900, atunci când este întrebat care este cel mai bun smartphone de până acum? Ei bine, da, raspunsul este de data asta iPhone. În acest caz, Tell Me este susținut de Bing și preia răspunsurile pe care le generează motorul celor de la Microsoft, relateaza The Next Web.

Desigur, rețineți faptul că Siri nu răspunde întotdeauna cu "Nokia Lumia 900". Uneori aceasta spune - "tocmai ce îl ții în mână" sau chiar - "glumești, nu-i așa?"

Situația ciudată a stârnit, bineînțeles, amuzament și numeroase comentarii în rândul fanilor Nokia și ai celor de la Apple.

Iar daca nu ne credeți, vedeți imaginile mai jos:

 

 

 

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO