1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Cel mai mare discounter polonez de haine deschide în cele mai mari lanţuri de hipermarketuri din România

Pepco, cel mai mare discounter de haine şi articole pentru casă din Polonia va deschide luna viitoare primele două magazine din România. A ales ca spaţii galerii comerciale ale celro mai mari lanţuri de hipermarketuri din ţară.

17 feb, 2015 | | ECONOMICA.net
(update 18 feb, 2015 14:21) Pepco deschide în Ploieşti
Pepco va inaugura, pe 6 martie, un magazin în Ploieşti Shopping City.

Pepco, cel mai mare discounter de îmbrăcăminte şi produse de uz casnic din Polonia, va deschide, pe 3 martie, primele sale două magazine din România, în Bucureşti şi Ploieşti, potrivit unui anunţ al companiei. Retailerul a închiriat spaţii în galeria comercială a Auchan Drumul Taberei, operată de Immochan România, divizia de dezvoltare imobiliară a Auchan şi a Kaufland Ploieşti. De asemenea, în lunile următoare va deschide  şi în alte 10 oraşe ale ţării. Astfel, potrivit anunţurilor de recrutare, polonezii îşi vor pune sigla pe magazine din Alba Iulia, Deva, Mediaş, Slobozia, Buzău, Brăila Câmpina, Târgu-Jiu, Piteşti, Drobeta Turbu Severin.

Conceptul Pepco

Ca şi concept, Pepco înseamnă magazine de haine şi articole pentru uz casnic la preţuri medii şi mici, cu suprafeţe cuprinse între 275 şi 450 de metri pătraţi. În ceea ce priveşte locaţiile către care se îndreaptă retailerul polonez, în ţările în care este deja prezent are magazine atât în centre comerciale tip mall, dar şi în spaţii stradale, aflate la parter, cu aflux mare de trecători. Investiţia medie într-un magazin Pepco din Polonia se cifrează la aproximativ 1 milion de PLN (în jur de 230.000 de euro).

Ce preţuri au cei de la Pepco

Potrivit site-ului oficial al retailerului, un tricou costă la Pepco, în Polonia, de la 9,99 de PLN (aproximativ 10 lei) la aproximativ 20 de PLN (20 de ron). O pereche de pantaloni poate costa în jur de 30 de PLN (30 de lei), la fel caa şi o bluză, iar preţul unei geci porneşte de la 50 de PLN (aproximativ 50 de ron).

Pepco este parte a Pepkor, un fond de investiţii sud-african cu afaceri în retail din 1965 care operează un lanţ de peste 3.000 de magazine în Africa, Australia şi Europa. Retailerul este lider pe piaţa articolelor de îmbrăcăminte şi produse de uz casnic din Polonia, unde a deschis primele magazine în 2004 şi este în plină campanie de expansiune. Astfel, a deschis anul trecut în Slovacia şi Cehia unde a ajuns rapid la 50 de magazine.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO