1EUR = 4.8744 RON | Bucureşti 23 º

Companii

Cel mai mare mall din sudul României a găsit bani. Se deschide în noiembrie

Carrefour Property şi grupul NEPI au obţinut de la BRD finanţare pentru finalizarea Ploieşti Shopping City, cel mai mare mall regional din zona de Sud a României. Valoarea totală a investiţiei se cifrează la 65 de milioane de euro. 

23 iul, 2012 | | ECONOMICA.net

Divizia imobiliară a Grupului Carrefour, Carrefour Property Romania şi New Europe Property Investments plc (NEPI), dezvoltatorii Ploieşti Shopping City, au semnat un contract de creditare cu BRD Groupe Societe Generale pentru finanţarea finalizării lucrărilor de construcţie a centrului comercial, informează un comunicat al Carrefour.

Centrul comercial Ploieşti Shopping City, care va fi primul şi cel mai mare mall regional din zona de sud a României, cu o suprafaţă închiriabilă (“GLA”) de 55,000 mp, presupune o investiţie totală de 65 de milioane de euro,  din care 60% este asigurată prin finanţare directă de către Carrefour Property şi NEPI, în calitate de parteneri în acest proiect, şi 40% este asigurată prin contractul de credit semnat cu BRD - Groupe Societe Generale.

Deschiderea mall-ului din Ploieşti este programată pentru luna noiembrie a acestui an. Centrul comercial va găzdui un hypermarket Carrefour, ca ancoră principală şi peste 100 de magazine ale marilor branduri de modă, articole sportive şi încălţăminte sau electrocasnice. De asemenea, Ploieşti Shopping City va dispune de cea mai mare zonă de petrecere a timpului liber din afara Bucureştiului, incluzând 12 săli de proiecţie operate de Cinema City.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO