1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti -1 º

Companii

Cel mai mare retailer bulgar de articole pentru copii intră în România. Primul magazin Hippoland se deschide în Bucureşti

Hippoland, cel mai mare lanț de magazine din Bulgaria destinat exclusiv produselor pentru bebeluși și copii, intră pe piaţa din România și deschide pe 1 august primul său magazin din București în incinta Centrului Comercial Auchan din Drumul Taberei, a anunţat joi compania într-un comunicat.

30 iul, 2015 | ECONOMICA.net

Proiectul din București este realizat în parteneriat tip franciză, cu o investiție de peste 3 milioane lei (aproximativ 700.000 euro). 

Magazinul este situat la parter, are o suprafaţă de peste 1.400 metri pătraţi şi, potrivit sursei citate, este cel mai mare magazin din Bucureşti destinat copiilor cu vârsta între 0 şi 12 ani.

Cu ocazia inaugurării, compania oferă în zilele de 1 şi 2 august reduceri de pret, în funcţie de suma cheltuită.

"Fiecare client, care face cumpărături în valoare de până la 300 lei, va primi reducere 10%, iar dacă valoarea este de peste 300 lei, reducerea va fi de 15%", se precizează în comunicat.

Lanțul bulgar de magazine cu articole de bebeluși și copii, totalizează un număr de 24 de magazine în Bulgaria, având o suprafață totală de 20.000 mp.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO