Cel mai scump revelion. O familie de români a plătit 90.000 de euro pentru o vacanţă în Bahamas

O familie de români cu doi copii a plătit 90.000 de euro pentru a-şi petrece revelionul într-un resort de lux în Bahamas, cel mai mare preţ achitat vreodată în România pentru o vacanţă de Anul Nou, şi care include un apartament de 150 de metri pătraţi cu vedere la ocean şi valet la dispoziţie.
Economica.net - mie, 21 nov. 2012, 13:09
Cel mai scump revelion. O familie de români a plătit 90.000 de euro pentru o vacanţă în Bahamas

„Am vândut un pachet de 15 nopţi în Bahamas, la un resort de lux, pentru o familie cu doi copii, iar preţul aproximativ a fost 90.000 de euro”, a declarat agenţiei MEDIAFAX Javier Garcia del Valle, directorul general al Happy Tour, grupul de agenţii de la care a fost cumpărată vacanţa.

Bilete de avion rezervate sunt la first class, categorie chiar şi de două ori mai scumpă decât business class, unde biletele au preţuri cel puţin duble sau triple faţă de cele de la clasa economic.

Javier Garcia del Valle spune că foarte puţini români zboară la first class, respectiv câteva zeci pe an.

Apartamentul închiriat în Bahamas are aproximativ 150 de metri pătraţi, iar camerele au paturi cu apă, trei băi şi o terasă cu vedere la ocean. Familia care a închiriat apartamentul are şi un valet la dispoziţie.

„Turiştii au posibilitatea să se răsfeţe la SPA, să înoate în zece piscine şi, evident, să facă croaziere pentru a vizita arhipelagul Caraibelor. Vor face scufundări şi snorckeling, vor înota cu delfinii şi se vor delecta cu preparate ale bucătăriei locale”, a mai spus directorul Happy Tour Group.

În afara de acest pachet turistic, Happy Tour Group a mai vândut vacanţe şi în alte destinatii exotice. O premieră naţională este revelionul în Kenya, cu zbor charter, direct Bucureşti – Mobasa. .

Tarifele pornesc de la de la 1.910 de euro de persoană, plus taxe.

O altă noutate pe piaţa românească este vacanţa de iarnă în Palandoken, la 8 kilometri de oraş istoric din estul Turciei, Erzurum. Preţul unui pachet de şapte nopţi la schi în Turcia pleacă de la 700 de euro, plus taxe.

Happy Tour este cel mai mare grup de agenţii de turism care activează pe piaţa româneasc şi aparţine fondului spaniol de investiţii GED Capital. Aceasta a cumpărat anul trecut turoperatorul Prestige Tours, fondat de Mircea Vladu, tranzacţia fiind realizată prin intermediul agenţiei de turism Happy Tour.

Achiziţia a fost efectuată după cumpărarea, în 2010, a site-ului Paravion.ro, de rezervare a biletelor de avion, şi a companiei Travel House.

În decembrie 2007 GED a achiziţionat de la Nicolae Demetriade firma Happy Tour, cea mai mare agenţie de turism din România după cifra de afaceri.

Te-ar mai putea interesa și
Compania rusă Avtovaz începe producţia de maşini în Azerbaidjan
Compania rusă Avtovaz începe producţia de maşini în Azerbaidjan
Cea mai mare companie auto rusească, Avtovaz, a început asamblarea maşinilor Lada în Azerbaidjan, intenţionând să producă până la 1.500 de vehicule în acest an, a anunţat vineri......
Magazinele vor fi obligate să preia manual ambalajele dacă automatele nu funcţionează – Ministrul Mediului
Magazinele vor fi obligate să preia manual ambalajele dacă automatele nu funcţionează – Ministrul Mediului
Magazinele vor fi obligate să preia manual ambalajele dacă automatele nu funcţionează şi să ofere la casă contravaloarea ...
Magazinul din Gheancea al retailerului MAMBricolaj, ultimul deschis de antreprenorul Cristian Găvan, a vândut de 7,5 milioane de lei în doi ani și jumătate
Magazinul din Gheancea al retailerului MAMBricolaj, ultimul deschis de antreprenorul Cristian Găvan, a vândut de 7,5 milioane ...
MAMBricolaj Ghencea, cel mai nou magazin al rețelei care comercializează materiale și accesorii pentru mobilă, brand ...
Salariile angajaţilor Municipalităţii, majorate. Cresc în primul rând veniturile persoanelor fără studii superioare
Salariile angajaţilor Municipalităţii, majorate. Cresc în primul rând veniturile persoanelor fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de ...