Cele mai aşteptate maşini ale anului 2016 – galerie foto

Francezii de la Turbo au făcut o selecţie a celor mai aşteptate maşini ale acestui an. Iată mai jos câteva dintre modelele care vor apărea pe piaţă în 2016
Economica.net - Dum, 10 ian. 2016, 09:58
Cele mai aşteptate maşini ale anului 2016 - galerie foto

Alfa Romeo Giulia este ambiţia constructorului italian de a concura cu producătorii german. Şi, pentru a marca intrarea pe acest segment, producătprul italian a decis să pună pe noua Giulia şi un nou logo.

 

Audi Q2. Bazat pe celebra platformă MQB a grupului Volkswagen,Q2 va fi primul crossover urban din istoria mărcii. Va fi lansat în luna martie la Salonul de la Geneva.

 

Tot în acest an, ar trebui să vedem şi noua generaţie a lui Q5, fratele mai mic al lui Audi Q7.

 

Citroen C3. A doua generaţie a cunoscutei maşini de clasă mică va intra în istorie curând, după ce, în primele 11 luni ale lui 2015, a cunoscut o scădere a vânzărilor de 15%. A treia generaţie va fi prezentată la următoarea ediţiei a Salonului de la Paris.

 

Jaguar F-Pace. Primul SUV din istoria mărcii, F-Pace va veni echipat cu un motor V6 de 380 de cai putere, care îi va permite să ajungă să accelereze de la 0 la 100 km/h în 5,1 secunde.

 

Kia Sportage. Următoarea generaţie a unuia dintre cele mai binme vândute modele ale mărciiva fi lansată în acest an la Frankfurt cu un nou design, dar şi cu o paletă nouă de dotări.

 

Mini Cabriolet. După cea de-a treia generaţie a modelului Mini, varianta Cabriolet este aşteptată la Salonul de la Los Angeles. Acoperişul se retractează în doar 18 secunde.

 

Peugeot 3008. Noul Peugeot 3008 Quartz este mai lung şi mai înalt decât predecesorul lui, şi vine cu un design al blocurilor optice spate.

 

Renault Scenic. Lansat la Geneva în anul 2009, Renault Scenic va ajunge în acest an la a patra generaţie.

 

Seat Triru. Bazat şi el pe platforma MQB a grupului Volkswagen, acest SUV se află deja pe liniile de ansamblare ale fabricii Martorell din Spania, iar comercialiuarea lui va începe în acest an.

 

Smart Fortwo Cabriolet. După ce a prezentat în luna martie a anului trecut a treia generaţia a modelului Smart Fortwo, la Salonul de la Frankfurt din luna septembrie, producătorul va veni şi cu varianta Cabrio.

 

Toyota Prius A patra generaţie a modelului Prius, cu un nou sistem hibrid şi cu mai multe schimbări estetice şi de şasiu, va fi arătat tot în acest an.

 

Nouă navă amiral a celor de la Volvo, modelul S 90 va împrumuta, la interior, o parte din stilul celebrului XC 90. Ca un element inedit, vine cu un inedit sistem de dectare a animalelor.

 

Volkswagen Tiguan.Cu un stil nou, o siluetă mai sportivă şi un motor mai puternic dar şi mai economic, noul Tiguan va fi arătat la Salonul de la Frankfurt.

 

Volswagen Polo 6. A şasea generaţie a cunocutului model de clasă mică a nemţilor de la VW va intra în producţie în acest an.

Te-ar mai putea interesa și
Compania ucraineană Very Nice Retail intră pe piața românească
Compania ucraineană Very Nice Retail intră pe piața românească
Holdingul internaţional Very Nice Retail, originar din Ucraina, a anunţat intrarea pe piaţa românească prin deschiderea a cinci magazine "Brooklyn" în capitală, conform unui comunicat de......
Dacia a asamblat 1.000.000 de vehicule cu alimentare duală benzină – GPL
Dacia a asamblat 1.000.000 de vehicule cu alimentare duală benzină – GPL
Dacia a atins pragul de 1.000.000 de vehicule cu propulsoare care permit alimentarea mixtă, benzină și GPL. Pentru marca ...
Investiţiile record în energie nu reuşesc să menţină cursul pentru ţinta mondială 2030 în energie regenerabilă – studiu EY România
Investiţiile record în energie nu reuşesc să menţină cursul pentru ţinta mondială 2030 în energie regenerabilă ...
Investiţiile record în energie nu reuşesc să menţină cursul pentru ţinta mondială 2030 în energie regenerabilă, ...
Prețurile la energie electrică spot din România ajung la maximul anului mâine. Seara prețul sare de 400 de euro/MWh
Prețurile la energie electrică spot din România ajung la maximul anului mâine. Seara prețul sare de 400 de euro/MWh
Prețul spot al energiei electrice comercializate pe piața pentru ziua următoare (PZU) de la București, cu livrare în ...