Cele mai bune accesorii de gaming, la preţuri accesibile

Dacă jocurile video reprezintă cea mai mare pasiune a ta, acest articol este pentru tine. Știm că gaming-ul nu este doar o metodă de a petrece timpul liber, ci momentul tău de relaxare și prilejul de a călători într-o altă lume, cu totul și cu totul nouă.
Ion Dobreanu - mar, 05 mart. 2024, 15:08
Cele mai bune accesorii de gaming, la preţuri accesibile

Pentru lucrurile care ne aduc bucurie, parcă niciun efort nu este prea mare. În plus, dacă bugetul tău este limitat, nu ai de ce să-ți faci griji. Pe piață există o mulțime de opțiuni avantajoase, prin care te poți bucura de accesorii de gaming performante, fără să-ți golești portofelul.

Dacă nu ai posibilitatea de a investi într-o consolă, trebuie să știi că un telefon bun, precum iPhone 8, poate fi mai mult decât suficient pentru a te juca în voie. Iar dacă modelele de iPhone nu îți surâd neapărat, ai posibilități multiple de telefoane 1000 lei dintre care să alegi. Nu uita că acestea nu trebuie să fie neapărat noi, pentru a beneficia de o experiență de joc impecabilă. Achiziția unui telefon recondiționat, verificat riguros de către specialiști, poate fi cea mai bună alegere pentru bugetul tău. Unele modele pot ajunge să coste cu până la 40% mai puțin decât cele nou-nouțe.

Mai jos explorăm și alte variante de accesorii de gaming prietenoase cu buzunarul tău, care vor face din jocurile tale online o experiență mult îmbunătățită.

Consolă retro

Dacă ești deseori nostalgic cu privire la jocurile de odinioară, află că încă mai poți găsi și cumpăra console clasice, pe care le vei putea păstra pentru mult timp, precum Nintendo Classic Mini. Acest tip de dispozitiv redă jocurile pe care le iubeai în trecut și aduce cu sine o experiență de joc autentică, distractivă și mai ales accesibilă la preț.

Consolă portabilă

Rămânem scufundați în butoiul cu nostalgie și plusăm cu varianta unei console retro portabile, precum Nintendo Switch Lite. O variantă mai mică și mai ușoară a surorii mari Nintendo Switch, Lite este o alegere foarte bună, datorită portabilității și versatilității sale. Poartă jocurile preferate peste tot și transformă orice moment de pauză într-o nouă experiență.

Accesorii de gaming

Dacă ai făcut deja primul pas și ți-ai achiziționat o consolă, îți poți îmbunătăți în mod considerabil experiența de joc prin adăugarea unor accesorii speciale pentru gaming. Ai la dispoziție o multitudine de produse și o gamă variată de prețuri, pentru a găsi cele mai bune opțiuni pentru gamepad-uri, stații de încărcare sau accesorii special dedicate doar anumitor jocuri. În funcție de jocul preferat, îți poți găsi accesoriile ajutătoare la prețuri variate și te poți lăsa ghidat de recenzii pentru decizia finală de achiziție.

Căști de gaming

Jocurile video nu sunt complete fără un sunet impecabil. O experiență cu adevărat interactivă în lumea gamingului nu poate exista în lipsa unor căști performante. Poți identifica produse excelente sub 200 de lei, trebuie doar să citești cu atenție recenziile altor utilizatori și apoi să alegi în deplină cunoștință de cauză produsul perfect pentru tine. Fii atent și la mici detalii precum existența microfoanelor încorporate sau calitatea materialului din care sunt confecționate.

Gamepad

În afară de cel pe care l-ai primit odată cu cumpărarea consolei, un gamepad suplimentar de bună calitate nu ar trebui să coste foarte mult. Gamepad-urile oferite de producători terți au o calitate destul de bună, în timp ce, de cele mai multe ori, prețul este cu mult redus față de accesoriul inclus în consola de bază. Dacă adori jocurile multiplayer, fă o scurtă căutare online și vei găsi cu siguranță un model pe gustul tău.

Card de memorie

Cele mai multe dintre consolele de joc au o capacitate de stocare destul de limitată, în timp ce un număr mai ridicat de jocuri îți poate ocupa spațiul destul de repede. Un card de memorie suplimentar este recomandat în situația în care dorești să extinzi spațiul pe care îl ai la dispoziție și să păstrezi toate jocurile care îți plac. Astfel, nu trebuie să faci upgrade foarte des la echipamentul pe care îl deții și îți este mult mai ușor să economisești.

Abonament pentru gaming

În loc să cumperi jocuri noi de fiecare dată, obicei care se poate dovedi costisitor, alege să achiziționezi un abonament pentru servicii de gaming. Printre variantele cele mai cunoscute se numără Xbox Game Pass sau PlayStation Now. În acest mod, ai acces la o bibliotecă uriașă de jocuri, pentru un preț lunar moderat. În plus, găsești, de cele mai multe ori, titluri recente, pentru care ai plăti mult mai mult separat.

Nu trebuie să lași restricțiile de buget să-ți afecteze bucuria jocului. Pe lângă opțiunile de mai sus, în funcție de jocurile pe care le preferi, ai la îndemână o multitudine de variante de accesorii sau produse la prețuri mai mult decât rezonabile, la o simplă căutare prin magazinele online. Trebuie doar să alegi cele mai bune produse, cu un raport calitate-preț excelent, rămânând doar să te bucuri de o experiență de joc fantastică, fără compromisuri majore.

Te-ar mai putea interesa și
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING renunță la ING Pay. Se schimbă plățile cu telefonul
ING Bank și-a anunțat clienți că din toamna acestui an renunță la un serviciu important pentru toți cei obișnuiți să plătească cu telefonul. ...
Zabka închiriază primele depozite în România
Zabka închiriază primele depozite în România
DRIM Daniel Distribuție FMCG, care a fost cumpărat de retailerului polonez Zabka, a închiriat primele depozite pentru ...
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de la Bucureşti a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat peste 5,6 miliarde de lei la capitalizare în această săptămână, în timp ...
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
S-a deschis Parcul Liniei 2, singurul din Bucureşti cu pădure urbană şi spaţii de lucru în aer liber
Încă 3,5 hectare de parc, cu o lungime de 580 de metri, au fost date în folosinţă de azi, în Sectorul 6. Este a doua ...