1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 3 º

Companii

Cele mai bune joburi în PR în această perioadă

ECONOMICA.NET vă spune care sunt în această perioadă cele mai bune oferte de angajare în Comunicare/PR în Bucureşti, Timişoara, Galaţi şi Câmpina. Aflaţi din materialul ECONOMICA.NET ce aşteptări au recrutorii de la candidaţi, în privinţa experienţei pe care o implică posturile, studiilor relevante şi a abilităţilor soft pe care candidaţii trebuie să le dovedească.

28 aug, 2012 | ECONOMICA.net

TeamNet, una dintre cele mai importante companii din piaţa integratorilor de sisteme informatice din România, caută în această perioadă un manager de comunicare în Bucureşti. Te califici pentru acest post dacă ai minimum 5 ani experienţă în dezvoltare comunicare B2B (în IT şi/sau telecom), dacă ai experienţă în monitorizrea pieţei şi în studii de piaţă. Candidatul ideal e un bun comunicator şi team player, ştie să elaboreze prezentări şi rapoarte şi este organizat, disciplinat, flexibil, deschis către nou şi optimist, se arată în anunţul de recrutare. Pentru detalii consultaţi aici anunţul de recrutare.


Agenţia de comunicare Creative Ideas recrutează în această perioadă un PR executive în Bucureşti. Candidatul ideal trebuie să aibă cunoştinţe de marketing şi project management, în afara celor de PR şi mai trebuie să fie proactiv, organizat, flexibil. Până pe 20 septembrie mai puteţi aplica pentru acest post. Detalii,  aici.

Firma Altfactor din Galaţi, specializată în dezvoltarea de produse educaţionale complete din domeniul e-learning, recrutează în această perioadă un specialist în comunicare comercială. Dacă ai absolvit studii superioare în Comunicare/Jurnalism/Marketing, ai minimum 2 ani experienţă într-o poziţie similară şi/sau experienţă în comunicare ATL, BTL, precum şi experienţă dovedită în gestionarea de campanii de comunicare pentru companii, eşti eligibil pentru această poziţie. Candidatul ideal mai trebuie să aibă cunoştinţe tehnice de bază în domeniul administrării de site-uri, a derulării campaniilor de comunicare directă on-line (mailing, newsletter, etc), mai trebuie să demonstreze creativitate, adaptabilitate, că este cursiv şi că se exprimă corect în scris şi oral. Intraţi aici ca să aflaţi cum puteţi aplica la acest post.


Casa de Cultură a Studenţilor Studio S Timişoara angajează în această perioadă doi coordonatori/organizatori de evenimente media. Se caută "tinere cu aspect plăcut şi îngrijit, cu spirit creativ şi organizatoric", se arată în anunţul de recrutare. Până pe 11 septembrie mai puteţi trimite candidaturile pentru acest job. Amănunte, aici.


Firma Cool Promotions recrutează un coordonator de evenimente în Câmpina. Candidatul ideal are cel puţin studii medii, minimum un an experienţă în domeniu, este o persoană comunicativă, sociabilă, responsabilă şi atentă la detalii. Candidatul potrivit pentru acest post mai este organizat, poate respecta termenele-limită impuse de angajator şi ştie să opereze în Windows, se arată în anunţul de recrutare. Amănunte, aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO