1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

Auto

Cele mai populare maşini la salonul auto de la Frankfurt IAA 2019

În acest an, la salonul auto din Frankfurt (IAA 2019), producătorii s-au întrecut pentru atenţia consumatorilor, etalând ultimele modele de maşini sau concepte disponibile. Vom încerca, în continuare, să vă arătăm câteva modele care ne-au captat interesul.

15 sep, 2019 | | ECONOMICA.net

ID.3 de la Volkswagen

(w500) VW ID.3

Probabil cea mai aşteptată maşină, şi, în opinia noastră, vedeta salonului din acest an, este ID.3 de la VW, prima încercare a companiei de a livra o maşină complet electrică. În pofida faptului că preţurile nu au fost, încă, dezvăluite oficial (ştim doar că pleacă "de la sub 30.000 de euro"), s-au făcut, deja, foarte multe precomenzi. 

Bateria vine în trei variante, 45 kWh, 58 kWh şi 77 kWh, cu o autonomie de la 330 la 550 de kilometri. Mulţumită funcţiei de încărcare rapidă, dacă aveţi acces la o staţie de încărcare ce poate livra o putere de 100 kW, la o încărcare de o jumătate de oră obţineţi circa 290 de kilometri, asigură compania, care vorbeşte despre maşină în termeni de "democratizarea mobilităţii electrice".

Spaţiul interior este demn de menţionat. În pofida unui exterior apropiat de Golf, interiorul este unul de Passat, mulţumită conceptului Open Space.

Honda e

(w500) Honda e

Honda e, sau participarea Honda la bătălia maşinilor electrice la preţuri accesibile, este o maşină de dimensiuni reduce, destul de pătrăţoasă, însă cu un oarecare şarm al său. Honda e se va lansa în Germania la un preţ de 29.470 de euro. Modelul de bază include o baterie compactă de 35,5 kWh, care asigură o autonomie de aproximativ 220 de kilometri la o încărcare completă.

Şi aici găsim încărcare rapidă, ajungând la 80% în 30 de minute. Maşina are 134 de cai putere (există şi o variantă de motor cu 152).

Lamborghini Sián

(w500) Lamborghin

O să lăsăm imaginea să vorbească şi nu o să vă plictisim cu detalii, întrucât toate cele 63 de exemplare ale acestei Lamborghini au fost, deja, vândute cu peste două milioane de euro. Maşina este un hibrid V12, cu 819 cai putere.

BMW Concept 4

(w500) BMW Concep

Botul conceptului de la BMW, mai precis grila, a fost, probabil, cel mai dezbătut subiect la IAA 2019. Părerile sunt împărţite - o abominaţie ruşinoasă sau un design genial -, însă maşina nu are cum să nu atragă atenţia. BMW nu a dat publicităţii specificaţiile tehnice, însă presupunem că vor fi pe măsura design-ului.

Concept: Audi AI:TRAIL

(w500) Audi AI:TR

Forma automobilului concept de la Audi a atras foarte mulţi curioşi la salonul auto. Este ultimul vehicul din patru care sunt în familia AI, evident electric, iar un şofer poate decide dacă să conducă el însuşi sau să folosească funcţia de condus autonom.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO